H110 anakart daha az özellik sunuyor. Bence B150 Gaming veya Bazooka daha iyi olur.Aynı sistemden topluyorum da MSI H110M Anakart takmayı düşünüyorum problem yaratır mı ?
H110 anakart daha az özellik sunuyor. Bence B150 Gaming veya Bazooka daha iyi olur.
Oyun içi etki etmez ama mesela Crossfire yani çift ekran kartı takma özelliği yok. Ben zaten farklı ekran kartı takıcam diyorsanız tamam. RAM slotu 2 tane. Dual Channel yapmanız için 2 x 8 takmalısınız. 2 x 4 de yapabilirsiniz ama ileride yükseltme isterseniz 2 tane 8 GB RAM almanız gerekecek. He şu anlık dual channel yapmazsınız tek 8'lik takıp ileride bir tane 8 daha takarsınız.Ne gibi özellikler mesela hocam ? Oyun içi etki etmeyecekse eğer bütçem bu anakarta yetiyor ama çok performans farkediyor diyorsanız bekleyebilirim.
Oyun içi etki etmez ama mesela Crossfire yani çift ekran kartı takma özelliği yok. Ben zaten farklı ekran kartı takıcam diyorsanız tamam. RAM slotu 2 tane. Dual Channel yapmanız için 2 x 8 takmalısınız. 2 x 4 de yapabilirsiniz ama ileride yükseltme isterseniz 2 tane 8 GB RAM almanız gerekecek. He şu anlık dual channel yapmazsınız tek 8'lik takıp ileride bir tane 8 daha takarsınız.
O zaman sıkıntı yok.Zaten 1 tane ekran kartı takmayı düşünüyorum hocam Gtx 970 işimi görcekse eğer fazla masrafa girmek istemiyorum. Dual Channel problem değil direk 16 takarım.
O zaman sıkıntı yok.
Kardeşim bir şey soracağım da sana. Sence monitör için hdmı bağlantımı daha iyidir. Yoksa dvı ve ya vga mı ?Olur tabii ki neden olmasın. Ama daha düşük performans alırsın.
Hmm...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.