GTX 970 VGA Monitör Sorunu

newbiebadger

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba millet geçenlerde yeni bir sistem topladim bütün parayi kasaya yatirinca monitör alamadim. Almak da istemedim açikçasi 21' Samsung monitörüm var çünkü. Ekran karti olarak ASUS GTX 970 STRIX seçtim. Yalniz şimdi bir sorunum var. Ekran kartinda VGA, monitörde DVIbulunmamakta. Olabilir dedim araştirdim. Dönüştürücü aldim taktim ama bütün denemelerime rağmen ekrana görüntü veremedim. Hatta dönüştürücü ekrana taktiğim anda ekran karariyor.(uyku modundaki gibi power işiği yanip sönüyor) ha bu arada ekran kartini açtiğimda herhangi bir bağlanti kablosu yoktu kutu içinde o da enteresan geldi. Aldiğim dönüştürücüyü DVIkablosuna bağlamadan taksam bile monitörüm karariyor. DVI kablom için de resim eklemeye çalişacağim.

Edit: asil soruyu sormayi unuttum ben şimdi ne yapacağim abiler ablalar? Nasil halledebilirim? Fimirlerinizi dinlemeye hazirim.

IMG-20161002-WA0001.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı