Arkadaşlar ikisi arasında kaldım, internet testlerine baktığımda aralarında uçurum kadar fark var. GTX 970 bayağı iyi fakat bazıları da 970 eski kart alınmaz 1050 Ti daha iyidir diyor. Sizce hangisi iyidir? Yarın alacağım.
Şimdi benim arkadaşım kullandığı için bu kartı sizi bilgilendireyim. Öncelikle çıkmış çoğu oyunu hala high ayarlarda oynuyor. Fakat kartın kronik sorunları, tam 4 GB olmaması, ısınması diyebiliriz. Coil Whine markaya göre değişir, arkadaşımda Rog Strix var. 1050 Ti'a gelince aralarında uçurum var diyebiliriz.
Şimdi benim arkadaşım kullandığı için bu kartı sizi bilgilendireyim. Öncelikle çıkmış çoğu oyunu hala high ayarlarda oynuyor. Fakat kartın kronik sorunları, tam 4 GB olmaması, ısınması diyebiliriz. Coil whine markaya göre değişir, arkadaşımda ROG STRIX var. 1050 Ti'a gelince aralarında uçurum var diyebiliriz.
Markası EVGA, zaten alacağım zaman testlerden geçireceğim, yüksek ihtimal 970 alabilirim, aralarında gerçekten çok büyük fark var, yine de teşekkür ederim, eğer 1050 Ti alsaydım pişman olabilirdim beni kurtardınız diyebilirim.
Markası EVGA, zaten alacağım zaman testlerden geçireceğim, yüksek ihtimal 970 alabilirim, aralarında gerçekten çok büyük fark var, yine de teşekkür ederim, eğer 1050 Ti alsaydım pişman olabilirdim beni kurtardınız diyebilirim.
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'da