GTX 970 vs 1650 Super

Yer
Nevşehir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karşılaştırma biraz garip gelebilir ama üstteki videoda bayağı yakın gibiler daha doğrusu yakın olduğu yerler var. Ben GTX970'i OC edince AAA oyunlarda (RDR2, AC Valhalla, cp vs) 6-9 FPS arttırabiliyorum. Cidden OC ile birlikte GTX970 1650S'ye yakın bir kart mı oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Güç tüketimi inanılmaz fazla diye biliyorum o kartın.

Bende i5 650 vs i5 10100K izliyodum aralarında 10 FPS fark var. Yani pek güvenmiyorum bu testlere.

Mesela GTX 970 hepsini kullanırken, GTX 1650 SUPER yarısını bile kullanmaz (Tabi bu bir örnek. Gerçekliği tartışılır).

Şaşırtmadı. 1650 beş para etmez bi' kart. SUPER'inden çok şey beklememek lazım.

NVIDIA son 2 nesildir 50 serisinde rezalet işler yapıyor. 1050 de beş para etmez karttı 1050 Ti da.

Şaşırtmadı. 1650 beş para etmez bi' kart. SUPER'inden çok şey beklememek lazım.

NVIDIA son 2 nesildir 50 serisinde rezalet işler yapıyor. 1050 de beş para etmez karttı 1050 Ti da.
AMD iyi bir alternatif sunmadığı için rekabet yok. Ayrıca 1650S şu anda gayet kullanılabilecek bir kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…