GTX 970 vs 1650 Super

GTX 1060, GTX 970 ile aynı performansı vermesi için piyasa çıkmıştı. 1650S çok daha ileride bir kart. 1650S 10FPS daha düşük alsa bile ben 1650S tercih ederdim. Yeni mimari, daha serin çalışan bir kart ve daha güncel.
1060 6GB ile 1650S yakın kartlar büyük farklar yok. Dolayısı ile GTX 970 ile 1650S'te yakın kartlar ama tabii ki güncel mimari ve düşük güç tüketimi açısından 1650S daha iyi. Ayrıca şunu unutmamak lazım GTX 970 orta-üst seviye bir ekran kartı olarak çıkmışken, 1650S giriş seviyesi olarak çıkmıştır.

Aynen öyle, 50 serileri hep rezalet olmuştu bana kalırsa.
950 mis karttı hocam da ondan sonra gelenlerin hepsi 950 seviyesindeydi resmen. Hiç gelişme yoktu. 1060'la 1050 Ti arasında uçurum var.

Şaşırtmadı. 1650 beş para etmez bi' kart. Super'inden çok şey beklememek lazım.

NVIDIA son 2 nesildir 50 serisinde rezalet işler yapıyor. 1050 de beş para etmez karttı 1050 Ti da.

1650S idare edebilir ama geçenlerde GTX 1650'nin ne kadar kötü bir kart olduğunu ve güncel fiyatını hak etmediğini GTX 1050 Ti'den bozma bir kart olduğunu söylediğim için ceza almıştım bir konuda yanlış bilgi veriyorsun diye. Bir de bunu savunmaya çalışan üyeler vardı. Çok sinir bozucuydu.

1650S idare edebilir ama geçenlerde GTX 1650'nin ne kadar kötü bir kart olduğunu ve güncel fiyatını hak etmediğini GTX 1050 Ti'den bozma bir kart olduğunu söylediğim için ceza almıştım bir konuda yanlış bilgi veriyorsun diye. Bir de bunu savunmaya çalışan üyeler vardı. Çok sinir bozucuydu.
Ben "PSUların asıl önemli kısmı 12V kanalından verdiği güç" dediğim için ceza almıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı