GTX 970'den RX580'e geçmek mantıklı mı?

Ayrıca almadan önce garantisi hakkında da bilgi al.
Garantisi ve faturası var. Ama yakından tanıdığım biri değil mining yaptıysa bile söyleyeceğini sanmıyorum. Tek kartla mining yapılabiliyor mu peki alacağım kişi de ev kullanıcısı.

Arkadaşına sor ne diyecekmiş bu arada rx 580 8 gb olan versiyonu değil mi.
Evet 8GB VRAM olduğu için geçmeyi düşünüyorum zaten yoksa CSGO PUBG APEX vs vs hicbir sorunum yok 970'de.

Garantisi ve faturası var. Ama yakından tanıdığım biri değil mining yaptıysa bile söyleyeceğini sanmıyorum. Tek kartla mining yapılabiliyor mu peki alacağım kişi de ev kullanıcısı.

Tek kart ile geliri ve gideri arası birkaç kuruştan fazla öteye gidemez. Bu yüzden yapmamış sayabiliriz. Son olarak kartın çalıştığını test edin. Ayrıca mining yapılmış bir ürün de alıp size satıyor olabilir. Garantisinin bitmesine ne kadar kaldığını öğrenin.

Tek kart ile geliri ve gideri arası birkaç kuruştan fazla öteye gidemez. Bu yüzden yapmamış sayabiliriz. Son olarak kartın çalıştığını test edin. Ayrıca mining yapılmış bir ürün de alıp size satıyor olabilir. Garantisinin bitmesine ne kadar kaldığını öğrenin.
Mining yapıldıysa ne gibi eksisi oluyor kartın? Fatura kendi üzerine ilk sahibi yani garantisi 1.5 sene kalmış.

Mining yapıldıysa ne gibi eksisi oluyor kartın? Fatura kendi üzerine ilk sahibi yani garantisi 1.5 sene kalmış.

Aslında abartıldığı kadar problem olmuyor. Hatta mining kart kullanıp problem çıkardı diye şikayet eden de kimseyi görmedim. Sadece ne kadar uzun gideceği kestirilemez. 1.5 sene gayet iyi. Genelde mining kartların 6 ay ila 1 sene arasında değişiyor garantileri. Kısaca alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı