GTX 970'li sistem mi? PS4 mü?

PS4'ün performansı i3-4130 ve GTX 750Ti 'lı bir sisteme eşdeğer. PS4 o kadar güçlü bir sistem değil, daha ağır oyunlar çıkınca PS4'te açamayacak. PS4 oyunları dikkat edersen 30FPS olarak çıkıyor, 60FPS'yi kaldıramıyor cihaz.

ps4 optimizasyon olarak pc ye göre çok fark bi platform. ama tabiki yinede bi pc grafiği ulaşmaları hala çok zor..

PS4'ün ekran kartı GTX 640'a eşdeğer. Şu anda PS4 ile GTA 5 oynayanlar tüm grafik ayarları orta seviyede 30 FPS olarak oynuyorlar. GTX 970'li sistemde gözlerin bayram eder. PS4'ün daha kısa ömürlü olacağını düşünüyorum. Zaten birisi 1300 TL, birisi 3000 TL.

Elbette GTX 970'li sistem. Ben Aralık ayında GTX750 Ti ve İ3 4130'lu bir sistem kurdum ve şuan GTA 5'te çoğu ayar Very High'da iken 2K'da 40FPS alıyorum. PS4 alsam 1080P olacaktı ve grafikleri daha düşük olacaktı. GTA 5 gibi FPS oyunlarını PC'de oynamalısınız. Xbox Controller alıp sisteminizi tamamen hem konsol hem de PC'ye çevirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…