GTX 970'li sistem mi? PS4 mü?

Zamanında HD4850 aldığımda arkadaşım ps3 aldı. O Crysis 3, Watch_Dogs, GTA V gibi oyunları o konsolla oynadı, ben ise gpu upgradeine mahkum kaldım. Yanlış anlamayın, şu anda bile pc kullanıyorum ama uzun ömür diyorsanız tabi ki konsol. Her sene yeni teknolojiler gelişiyor pc için ve eski donanımlar bunları kaldırmayabiliyor.

PS4'ün performansı i3-4130 ve GTX 750Ti 'lı bir sisteme eşdeğer. PS4 o kadar güçlü bir sistem değil, daha ağır oyunlar çıkınca PS4'te açamayacak. PS4 oyunları dikkat edersen 30FPS olarak çıkıyor, 60FPS'yi kaldıramıyor cihaz.

Elbette GTX 970'li sistem. Ben Aralık ayında GTX750 Ti ve İ3 4130'lu bir sistem kurdum ve şuan GTA 5'te çoğu ayar Very High'da iken 2K'da 40FPS alıyorum. PS4 alsam 1080P olacaktı ve grafikleri daha düşük olacaktı. GTA 5 gibi FPS oyunlarını PC'de oynamalısınız. Xbox Controller alıp sisteminizi tamamen hem konsol hem de PC'ye çevirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı