GTX 970'li sistemde CS2 kasıyor

buda sistemim işte

Dosya Ekleri

• işlemci.png
    işlemci.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 57
  • ekran.png
    ekran.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 50
FX serisi işlemci kullandım ve sorun çok normal FX 6xxx serisi işlemci ile 8xxx serisi işlemciler oyunda aynı FPS'i veriyor neredeyse bence işlemci değiştirin 1600 AF iyi bile olur.

FX serisi işlemci kullandım ve sorun çok normal FX 6xxx serisi işlemci ile 8xxx serisi işlemciler oyunda aynı FPS'i veriyor neredeyse bence işlemci değiştirin 1600 AF iyi bile olur.
yani bana 970 li sistemde cs gibi bir oyunda 20 fps aldırıcak tek sıkıntı işlemci mi ?

onu çok denedim hocam ondan hiçbişey olmuyor
O zaman şöyle yapalım, NVIDIA denetim masası yüklü ise açın ve ardından "Görüntü ayarlarını önayarla yap" seçeneğine gelin, en aşağıdan "Performans" seçeneğini işaretleyip uygula deyin. Daha sonrasında solda hemen bir altta bulunan "3D Ayarlarının Yönetilmesi" yazan sekmeye gelin ve hemen sağda "Program Ayarları" yazan bölüme gelin. Oradan ekle deyip, listeden CS2'yi ekleyin. Eğer oradaki listede CS2 yoksa, sağ alttan "gözat" deyip belirttiğim konumdan CS2.exe'yi ekleyin;
Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\game\bin\win64
Burada bulunan "cs2" adlı exe'yi ekledikten sonra aşağıda fotoğrafta bıraktığım ayarları yapıp uygula deyin ve oyuna girip tekrardan kontrol edin;
1696109964028.png

1696109980161.png

1696109992624.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı