Dikey eşitleme ayarını devre dışı bırakıp tekrar dener misin?.........
buyrun hocam
Dikey eşitleme ayarını devre dışı bırakıp tekrar dener misin?.........
buyrun hocam
Nvidia Reflex'i ve dikey eşitlemeyi kapayıp FidelityFX'i performans ayarına getirip bir daha deneyin..........
buyrun hocam
CS2'nin optimizasyonu kötü ve grafikler çok arttı yani 12 senelik bir değişimden söz ediyoruz o yüzden düşük FPS almanız normal.
onu çok denedim hocam ondan hiçbişey olmuyorDikey eşitleme ayarını devre dışı bırakıp tekrar dener misin?
Hocam bir sorun olduğu aşikar. GTX970 ve i7 4790K ile yer yer 80 ila 150 FPS arası alıyorum ben.
yok hocam onuda yaptım olmuyor aynı 20-30 kare arasıNvidia Reflex'i ve dikey eşitlemeyi kapayıp FidelityFX'i performans ayarına getirip bir daha deneyin.
sistem özellikleriniz nedir
yani bana 970 li sistemde cs gibi bir oyunda 20 fps aldırıcak tek sıkıntı işlemci mi ?FX serisi işlemci kullandım ve sorun çok normal FX 6xxx serisi işlemci ile 8xxx serisi işlemciler oyunda aynı FPS'i veriyor neredeyse bence işlemci değiştirin 1600 AF iyi bile olur.
O zaman şöyle yapalım, NVIDIA denetim masası yüklü ise açın ve ardından "Görüntü ayarlarını önayarla yap" seçeneğine gelin, en aşağıdan "Performans" seçeneğini işaretleyip uygula deyin. Daha sonrasında solda hemen bir altta bulunan "3D Ayarlarının Yönetilmesi" yazan sekmeye gelin ve hemen sağda "Program Ayarları" yazan bölüme gelin. Oradan ekle deyip, listeden CS2'yi ekleyin. Eğer oradaki listede CS2 yoksa, sağ alttan "gözat" deyip belirttiğim konumdan CS2.exe'yi ekleyin;onu çok denedim hocam ondan hiçbişey olmuyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.