GTX 970'ten GTX 1060'a Geçilmeli Mi?

GTX 970 halen canavar gibi bir kart. Yalnız 1080p de yeni nesil oyunlar 4GB vram sıkıntı çıkarmaya başladı. Oyundan oyuna değişmekle birlikte 5-5,5 GB Vram kullanan oyunlar var yani GTX1060 kısa vadede kurtars bile uzun vadede kurtarmayacaktır. Bu da aklının bir köşesinde bulunsun bu nedenle.
Ben de bu nedenle Rx 480 8GB a geçiş yaptım kafam rahat açıkcası.
Hayırlı olsun. :) Ne ara satıp aldın? :) Bir resim isteriz.

Hayırlı olsun. :) Ne ara satıp aldın? :) Bir resim isteriz.
Sağolasın geçen gün sattım İzmir de bir kişiye. Açıkcası Vega mimarili kartları bekleme düşüncem vardı ama Fx8350 yi kullanmaya devam edeceğimden tercihimi Rx 480 den yana kullanmış oldum.
Yalnız Sapphire alma düşüncem vardı Keçiören şubesinde sadece Asus bulunuyordu tercihimi ondan yana kullandım ama kart baya büyük ilk başlarda kasaya sığar mı diye teretdüt ettim açıkcası. :)
Hemen atıyım bir resim :)
resim 1.jpg
Resim 2.jpg
resim 3.jpg

Son düzenleme:
@William Blazko İyi yapmışsınız. :) Zaten 2K monitör kullanıyorsunuz. :) Biz halen daha 4GB. :D
Yok ya 1080p monitörüm var aslında Rx 470 i de satmaya gönlüm hiç el vermedi ama içime bir kurt düştümü :) yapacak bir şey yok. Daha henüz oyunları test etmedim sürücü paketi iniyor. İlk işim Resident Evil 7 yi oynamak olacak bakalım takılma olacak mı bu sefer.

Ya ben öğrenci olduğum için bu kart bana fazla bile bakma. :D Gözlerim görmeseydi keşke bu oyunlarda takılmaları. Sonra 4GB yeterli derdim. :D 8GB VRAM'i geçebilir hocam az da olsa. :)

Ya ben öğrenci olduğum için bu kart bana fazla bile bakma. :D Gözlerim görmeseydi keşke bu oyunlarda takılmaları. Sonra 4GB yeterli derdim. :D 8GB VRAM'i geçebilir hocam az da olsa. :)
Ben de Üni öğrencisiyim kartı satıp babamı ikna ederek üstüne zar zor para katarak alabildim. 100-150 lira daha fazla vermeyip 8GB almamanın bedeli oldu :(

@William Blazko Aynen. Fazla bellek iyidir dursun cepte. :D Ultrada 100 FPS oynayın bari takılmadan. :D
Rx 470-480 için 8GB yine de çok fazla. Sonuçta GTX 1080 gibi bir kralda da 8GB bellek var ama en azından bu oyunda 4GB vram in üzerine çıkar mı acaba kuşkusu yaşamıyor olacağım bu da güzel bir şey tabi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı