GTX 980 88 derecede çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Markadan markaya seriden seriye soğutmalar farklılık gösterir. İstersen bir termal macunu tamamen silip kullan bakalım ısınıyor mu ısınmıyor mu kart.
Termal macun kartta yok sayılır şu an zaten, çoğu silinmiş Hala neden ısrar ediyorsun anlamıyorum, burada denemiş biri olarak konuşuyorum hala kendi bildiğini okuyorsun. Konu sahibi başka macun sürsün sıcaklık 2-3 dereceden fazla değişiyor mu değişmiyor mu görelim.
Peki neden o zaman macundan değil neyden kaynaklı ?
Konuyu baştan sona okusan mesajlarımı görürdün zaten. Konu sahibi ısınmanın optimizasyonu kötü olan bir oyunda gerçekleştiğini belirtmiş. Eğer başka oyunlarda kart ısınmıyorsa sorun oyundadır. Başka oyunlarda da aynı şekilde aşırı ısınıyorsa kartın soğutması eskimiştir, 6 senedir kullanılan bir kart sonuçta.

2-3 derece mi sizin kafa güzel hocam herhalde. Siz bu arkadaşı boş verin hocam @Razzor . Alın kaliteli bir macun düzgünce sürün bakalım 2-3 derece mi fark ediyormuş

Benim denemediğimi nereden biliyorsun benim bilgisayarımda işlemci ve ekran kartı tarafında PUBG gibi bir oyunda ekran kartı 89 işlemci 90 dereceydi. Cooler master mastergel maker ile macun yenilemesi yaptım ekran kartı sıcaklığı 68 e işlemci sıcaklığı 80 dereceye düştü.

2-3 derece mi sizin kafa güzel hocam herhalde. Siz bu arkadaşı boş verin hocam @Razzor . Alın kaliteli bir macun düzgünce sürün bakalım 2-3 derece mi fark ediyormuş
Kartın soğutması problemli görünüyor, 2-3 dereceden fazla değişmeyecek o yüzden. Kendi kartımda macun yok sayılır ve bu karttan 15 derece daha serin çalışıyor benim kartım. Kendi tecrübelerimi aktarıyorum diyorum hala bildiğinde ısrar ediyorsun. Boş yere masraf yaptıracaksın konu sahibine.
Senin ekran kartın 6 senedir kullanılan bir kart mı veya soğutması problemli mi? Bu konuda soğutma problemi olan ve 6 senedir kullanılan eski bir kart var, ikisi aynı şey değil yani atladığın nokta bu.

İşlemci üstünde macun olmadan 70 derece çalışamaz o bilgisayar. İyi tamam boş yere masraf yapmasın sen halledersin arkadaşın sorununu. Kalitesiz macun kullanmaya devam

Termal macunu değiştirirken fanları vesaire yanlış takmadıysa soğutma sıkıntısı yeni mi başladı ? Fanları çalışmasa fark eder söylerdi. Ayrıca termal macunsuz kullanıyorsan kendi kartını bu forumda dolaşıp da insanları yanlış yönlendirme derim ben.

Birde oyunda fps sabitlemeyi deneyin bazı oyunlarda fps sabitlemek bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…