GTX 980 88 derecede çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@1Praxis , @PyXs arkadaşlar peki en iyi soğutur dediğiniz, bunu al tavsiye ederim dediğiniz var mı? Bir tane söyleseniz yeterli.

@1Praxis , @PyXs arkadaşlar peki en iyi soğutur dediğiniz. Bunu al tavsiye ederim dediğiniz var mı? Bir tane söyleseniz yeterli.
En iyi macun thermal grizzly kryonaut budur ısı iletimi 12,5 W/m hepsiburada dan alabilirsin 1 gramlık sana yetecektir.

@1Praxis, @PyXs arkadaşlar peki en iyi soğutur dediğiniz, bunu al tavsiye ederim dediğiniz var mı? Bir tane söyleseniz yeterli.

Arctic MX4 bu macun güzel hocam. Başka daha iyileride vardır belki. Ancak bu macunu alacaksanız Teknobiyotik dışında bir yerden almayın bence. Çok fazla sahte ürünü dönüyor piyasada bu macunun.

Yeni macunu sürdükten sonra lütfen bu konuya gel ve ne kadar değişiklik olduğunu beni ve arkadaşları etiketleyerek belirt. Görelim bakalım biz de.
Tamam madem sorun bundan değil arkadaşa anlat ne yapması gerektiğini kurtulsun bu sorundan.
Arctic MX4 bu macun güzel hocam. Başka daha iyileride vardır belki. Ancak bu macunu alacaksanız Teknobiyotik dışında bir yerden almayın bence. Çok fazla sahte ürünü dönüyor piyasada bu macunun.
Arctic mx4 de güzel bir macun ama bunun ısı değeri 8 W/m he gene iyi gayet ideal kullanılabilir ama thermal grizzly kryonaut daha iyi.

12,5W/m nerede bir de Rampage 1,63W/m nerede ama arakdaş hala kart bozuk diye savunuyor. Allah akıl fikir versin ne diyelim hocam.

Tamam madem sorun bundan değil arkadaşa anlat ne yapması gerektiğini kurtulsun bu sorundan.
40 kez açıklama yaptım hala aynı soruyu soruyorsun ya, şaka falan mı bu anlamadım ki 😀 Git konudaki tüm mesajlarımı oku, sorunun cevabını bulursun. 195 TDP'li kartı macun değiştirmeden 70 derecede kullanıyorum hala gelmiş macun diyor.

40 kez açıklama yaptım hala aynı soruyu soruyorsun ya, şaka falan mı bu anlamadım ki 😀 Git konudaki tüm mesajlarımı oku, sorunun cevabını bulursun. 195 TDP'li kartı macun değiştirmeden 70 derecede kullanıyorum hala gelmiş macun diyor.
Tamam sen öyle kullanmaya devam et o zaman. Ama arkadaşın sorununu da çöz :D

40 kez açıklama yaptım hala aynı soruyu soruyorsun ya, şaka falan mı bu anlamadım ki 😀 git konudaki tüm mesajlarımı oku, sorunun cevabını bulursun. 195 TDP'li kartı macun değiştirmeden 70 derecede kullanıyorum hala gelmiş macun diyor.

Yalnız kullandığın kart 150 TDP ama sen bilirsin.

Gerçekten diyorum sorunu arkadaşın sorununu çöz sorunun macundan olmadığını biliyorsan çözümünü de biliyorsundur anlat arkadaşa çözülsün sorun.
Ciddi misin şaka mı bu yazdıkların gerçekten anlayamadım. 1 dakika önce cevabı verdim hala aynı soruyu soruyorsun ya.
40 kez açıklama yaptım hala aynı soruyu soruyorsun ya, şaka falan mı bu anlamadım ki 😀 Git konudaki tüm mesajlarımı oku, sorunun cevabını bulursun.
Yalnız kullandığın kart 150 TDP ama sen bilirsin.
Aynen 150 TDP.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı