GTX 980 Alınmalı mı?

AMD'nin yeni nesil kartlarına bir bak derim. Nvidia'ya güzel bir cevap verdi. Tercih edilebilinir.

Niye daha performanslı GTX980 varken 970 veya daha düşük şeyler önermeye çalışıyorsunuz? İkisini de alabilecek paran varsa GTX980 tabi ki de.

Çünkü artan parayla diğer sistem bileşenlerini iyileştirebilir de o yüzden. Zaten bütçe aralığına göre önerdim ben farkındaysan. Niye üstüne alındın diyorsan çoğul konuştuğun için açıklama yazmak istedim.

Tamam doğru diyorsunuz ancak arkadaş ekran kartı konusu açmış. O yüzden diyorum bende. Ama tabi kalan para ile bileşen vs. almak/geliştirmek isterse o ona bağlı.

Monitör 1080P ise GTX970 yeterlidir. Şu anda 1080P'de her oyunu 'Very High' açabilecek bir ekran kartıdır GTX970. Tabi bütçe varken 980'de tercih edilmelidir zira belki daha yüksek çözünürlüklü bir monitör alırsınız ileride. Fakat sürekli ekran kartı değiştirmezsiniz.

Terchin Nvidia olsun bana kalırsa oyunlar da güzel teknojisi var.

Ben yakın zamanda bir sistem toplayacağım.BÜTÇE 5000TL.GTX 980 alınca bütçeyi biraz aşıyor.Hani 980 alsam o 700 tl nin farkını görürmüyüm?Ama 970e yönelecek gibiyim.Hepinize çok teşekkür ederim.

Sağol.Ama ilerde sli yapmayı düşününce 2 980 in 2 970den daha performanslı olacağını düşünüyorum.
o 700 tlde az para değil.En iyisi 970.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…