GTX 980 bilgisayara reset atıyor

• Konuyu başlatan znrgn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.012

znrgn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir ay önce vatandan gforce gtx 980 (zotac) marka ekran kartı aldım ve bilgisaytım coğu oyunlarda bi kac dk oynadıktan sonra reset atıyor. Isıda bir problem var mı diye kontrol ettim cpu 55 65 ekran kartı 55 65 civarında. PSU 700w onda da problem yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizin bütün parçalarını söylerseniz daha çok yardımımız dokunacaktır. (CPU , anakart , PSU vb. parçaları.)

i7 4790 3.6 ghz thermaltake litepower 700w lp-700al2nh psu oyunlarım orijinal. sorunu buldum zotacın bazı ekran kartları fabrikadan çıktığı ayarda memory core ve memory clock gereğinden yüksek ayarla çıkış yapıyormuş evga precision 1.8 programını indirerek bu değerleri yüzde 10 ve yüzde yirmi arasında düşürdüm sorun ortadan kalktı ilginiz için teşekkür ederim

arkadaşlar bu uyguladığım çözüm birkaç oyunda bir işe yaramadı tavsiye verirseniz çok sevinirim ne yapmam gerekiyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı