GTX 980 İ5 3570K Sistem Alınır Mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben nelere dikkat ederek alması gerektiğini belirttim. Alabilir. Fakat daha güncel az performanslı ve ileriye dönük tatmin edecek sistem toplanabilir. Ne kadar tatmin eder bilemeyiz.

Etiket icin sag olun. Biraz kullanicak kisinin tercihine kalmis bir sey. Sahsi fikrimi sorarsaniz ben almazdim. Hem eski hem ikinci el, ikinci el durumunda sıkıntıli parca olabilir, garantisi de yok. Aldiginizda 1 gun sonra sorun cikartmayacagi ne malum? Ayrica ayni fiyata G4560 ve RX 470 alinabilir. Aradaki FPS farki daglar kadar olmayacaktir. RX 480 GTX 980 ayarinda bir kart ve RX 480 ile 470 arasinda yaklasik 10 FPS fark oldugunu gorebilirsiniz. Bu benim sahsi fikrimdir.

GTX 970'den geri kalan bir kart GTX 980'imi geçecek?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Arkadaşın kendi isteğine kalmış bir şey. İster o sistemi alır, isterse konu açar ona sistem toplarız.

@JohnMacTavish Yazdigimi dikkatli oku. Ben RX 470 GTX 980'i gecer demedim nasil okuyorsun?

Ayrica sistemi aldiktan 1 gun sonra ariza vermeyecegini nereden biliyorsun? Garantisi de yok, alacagin kisi nasil kullanmis bilmiyorsun, hem cok eski. Sen "Fepese"ye bakiyorsun biz her seye.
Tabii ki hala sahsi fikrim oldugunu soyluyorum. Kisiden kisiye degisir.

RX 480 GTX 980 ayarında demişsin. Ama RX 480'de GTX 970'i geçemiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Arkadaşlar ortamı germeyelim. Ben belirli kriterleri yazdım. Dikkate alıp almamak, arkadaşın kararı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı