GTX 980 için Ekran Kartı-Ram

Maniac

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Ekran Kartı ve Ram seçmede sorun yaşıyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum ;

Ekran Kartı için Nvidia GTX980'i seçtim alttaki 3 Ekran Kartı arasında kaldım :

>www.vatanbilgisayar.com: Asus GTX980 ROG POSEIDONGDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

>www.vatanbilgisayar.com: Evga GTX980 SuperClock ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

>www.vatanbilgisayar.com: Zotac GTX980 AMP! Extreme Edition GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı - Vatan Bilgisayar

Ram'lerle aram pek iyi değil o yüzden Ram'i sizin seçmenizi istiyorum 16 GB olsun :)

Evga'dan çok memlunum pahalı olabilir ama gayet güzel hem dış olarak hemde fan olarak gayet kaliteli. Ayrıca kasa bakımından gayet estetik ve sade bir tasarımı var. Tavsiyem Evga.

Ramler arasında pek bir fark yoktur. Cl ve Mhz değerlerine dikkat ettikten sonra hangi marka sana hoş geliyorsa seçebilirsin. Tasarımına, Sistem parçalarının rengiyle uyumluluğunu dikkate alarak seçimini yapabilirsin. Ekran kartı konusunda kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı