GTX 980 mi? GTX 980 Ti mi?

Ek 3. parti tasarımları beklemek şart değil diyosunuz yani.
Açıkçası bir sorun teşkil etmez. Overclock yapmayacaksanız 3. parti soğutmalara ihtiyacınız yok. Eğer 3. parti soğutma kullanırsanız en fazla daha soğuk ve sessiz olur. Kartın ses çıkartması veya ısınması sorun teşkil etmiyorsa referans tasarım da alınabilir.

Benim bilgisayar hala daha garanti servisinde haftaya gelebilir, belki bayramdan sonraya da sarkabilir. O zamana kadar 3. Parti tasarimlar piyasaya girerler diye umut ediyorum.

Arkadaşlar,
Bilgisayarım garanti servisinden geldi.
İşlemci i5 4570 birebir değişim yapıldı.
Anakart PCH (Güney köprüsü) değişti.
GTX 970 kronik bir arızadan dolayı iade alınıp, hediye çeki verildi (Vatan Bilgisayar).

Şimdi sıra geldi ekran kartına;

Msi GTX 980 Ti ile EVGA GTX 980 Ti arasında kaldım. Acaba hangisini almalıyım? Yardımcı olur musunuz?
MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming 6 GB Review | techPowerUp
EVGA GTX 980 Ti SC+ 6 GB Review | techPowerUp

Bir de bunlara ek olarak, yeni bir DisplayPort kablosu siparişi verdim.

DisplayPort Anschlusskabel, DP/St - DP/St-DB-340100-020-S | DIGITUS

Asus ROG Swift Monitör ile gelen DP kablosu çok kalitesiz kalıyor.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İkiside iyi markalar hangisi hoşuna gidiyorsa onu alabilirsin. Ben MSI öneriyorum çekirdek ve bellek hızı daha iyi.

MSI ın stoklara ne zaman geleceği belli değil, MSI Türkiye yi arayıp sorduğumda 2 hafta içinde geleceğini söylediler.
Evga GTX 980 Ti ise 14.07.2015 itibariyle raflardaki yerini alacak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı