GTX 980 MSI Afterburner Fan Hızını Ayarlanmıyor

Gaming app dediğiniz bu ne yapmam lazım burda bride sizin dediğinizi yaptım
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Önermiyorum fakat MSI Gaming App programını deneyebilirsin. Bu arada Msi Afterburner ayarlarınıda gösterdiğim gibi yaptınız mı ?
Acaba fan ayarını kendim yaptım fanlar maxda çalışması için ayarladım galiba yanlış gibi ama bir bakmanızı isterim gaming app ekran kartı oc modunda şuan gaming app den Zero Frozr kapadım

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    30,5 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Ayarladığınız grafikte görüldüğü gibi fanlar 60°C dereceye kadar çalışmayacak şekilde ayarlamışsınız.
Ayrıca "her periyottaki değere zorla" seçeneğini de işaretliyin. İstediğiniz fan hızını ayarlamak için 60-50-40 sayılarının üzerindeki kutucukları yukarıya kaldırın.

Ayarladığınız grafikte görüldüğü gibi fanlar 60°C dereceye kadar çalışmayacak şekilde ayarlamışsınız.
Ayrıca "her periyottaki değere zorla" seçeneğini de işaretliyin. İstediğiniz fan hızını ayarlamak için 60-50-40 sayılarının üzerindeki kutucukları yukarıya kaldırın.
hocam ekran kartı fanımın hep 70% de çalışması için bana bir örnek ayar gösterebilirmisin resimli olarak

Bu ayarı uyguladıktan sonra "tamam"a basmayı unutmayın yoksa kaydolmaz.Eki Görüntüle 307026
Hocam birde birşey sorucağım ekran kartımın fanları nedense sadece 2 fandan 1 tanesi çalışıyor diğeri istediği zaman çalışıyor müdahale ettiğimde bile çalışmıyor yoksa 60 derece üstündemi çalışıyor 2.si ?

MSI GTX 980'in iki fanı için ayrı kontrolörü var, bu sebepten MSI Afterburner sadece bir fanı kontrol edebiliyor. Afterburner'in yazarı böyle kalacağını söylüyor. Diğer fanı kontrol etmek istiyorsanız, MSI Gaming APP gibi başka bir yazılımı kullanmalısınız. GTX 970'te ise Afterburner her iki fanı da kontrol edebiliyor çünkü iki fan için tek kontrolörü var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı