GTX 980 MSI Afterburner Fan Hızını Ayarlanmıyor

liluwu

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gördüğünüz gibi 1.resimde fan hızını %61'de dönmesini ayarlamak istiyordum ve Kaydet butonuna bastıktan sonra 2.resimdeki gibi geri 0%'a düşüyor, yardımcı olabilir misiniz?
Not: Auto Mode kapalı.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Auto butonuna bastıktan sonra fanı istediğin devir düzeyine getir ve sonrasında tik işaretine basıp onayla. İstediğin değerde kalması gerekir.

İkinci resimde auto seçeneği aktif gözüküyor(beyaz renk) ve sıcaklık 60 derecenin altında olduğundan fan değeri sıfıra düşüyor. Auto seçeneğinin üzerini tıkladığında auto yazınsının üzerindeki beyaz rengin kaybolup manuel'e geçmesi gerekir. Başka bir yol bilmiyorum açıkçası.

İkinci resimde auto seçeneği aktif gözüküyor(beyaz renk) ve sıcaklık 60 derecenin altında olduğundan fan değeri sıfıra düşüyor. Auto seçeneğinin üzerini tıkladığında auto yazınsının üzerindeki beyaz rengin kaybolup manuel'e geçmesi gerekir. Başka bir yol bilmiyorum açıkçası.
Manueldede aynı oluyor direk 0'a alıyor
Hocam SpeedFan diye program var indir ordan ayarlayabiliyorsun işlemci fan hızını ekran kartı fan hızını falan değişebiliyorsun.
dediğiniz progamı yükledim gpu fan yada ekran kartı fanını artırıcağım bölüm yoktu sysfan cpu fan vardı bölümlerde aux v.b

MSI Afterburner ayarlarından "kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolünü aç" tikini işaretleyin. Aşağıdaki grafikten fanı istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca GTX 980 Ekran kartınızın markası nedir ?
1529020840479.png

Son düzenleme:
Önermiyorum fakat MSI Gaming App programını deneyebilirsin. Bu arada Msi Afterburner ayarlarınıda gösterdiğim gibi yaptınız mı ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı