GTX 980 ROG Posedion ve Zotac

Katılım
20 Ekim 2014
Mesajlar
97
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. Kafama takılan bir kaç soru var. Forumda konuyu araştırdım bir kaç başlık var fakat arkadaşlar resmen fanatizm etkisi altında kalıp yarışmış, yardımcı olamamışlar. Oyun oynamak ve CUDA ile yazılım geliştirmek için sistem topluyorum,kendim de mühendisim. Alacak olduğum bilgisayara gtx980 takmayı düşünüyorum. Klasik asus ve msi'ın dışına çıkarak zotac, evga, giga gibi markaları da araştırdım cidden her firma güzel kartlar üretmişler. Şu anda kampanyalar sebebi ile ve sıvı soğutma cazibesinin de etkisi ile, ASUS GTX 980 ROG Poseidon modeline sıcak bakmaktayım fakat buna hangi sıvı soğutmayı takacak olduğum konusunda sorunlarım var. Custom düşünmüyorum. Hazır olarak silverstone tundra takabilir miyim mesela?

Bunlar ile birlikte, bu karttan ziyade gene bir 980 önerisi verebilir misiniz acaba? Özellikle kullanan arkadaşların tavsiyelerine ciddi manada açığım. Yarışma edasına girmeden ben öneri istiyorum sadece.

Zotac AMP! Extreme gibi fabrika clockları yüksek kartlar alırsam OC ile çok fazla uğraşmayı düşünmüyorum. SLI yapmayı para bulduğumda düşünüyorum. ROG Poseidon alırsam o sıvı soğutmanın hakkı için OC yapacağım tabii ki.
Zotac kartların boyutundan genel olarak tüm forumlarda şikayet edilmiş bu tarz kartların avantajlarını kullanan yahut araştırıp bilen arkadaşlar söylerse çok mutlu olurum.
İyi günler.

Ayrıca EVGA ve Gigabyte hakkında bilgisi olan arkadaş varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
 
Hocam evet rog poseidonun öyle bir dezavantajı var. 980ti bile alınır ama sıvı soğutmalı olması beni çok etkiledi.
Evga olayında da bir çok streamer öneriyor evgayı. Ben de düşünüyorum ama önümde bir kaç hafta var araştıracağım biraz daha bu yüzden listeye aldım. Daha başka kart önerileri ve sebeplerini belirtirseniz çok mutlu olurum.
 
Custom sıvı soğutma yaparsanız poseidona takabilirsiniz. Hazır sıvı soğutma sistemlerini kesip parçalamak gerekir ki hiç mantıklı değil. Bunlarla uğraşmayacaksanız gtx980ti alın.
 
Custom sıvı soğutma yaparsanız poseidona takabilirsiniz. Hazır sıvı soğutma sistemlerini kesip parçalamak gerekir ki hiç mantıklı değil. Bunlarla uğraşmayacaksanız gtx980ti alın.
Hocam custom için almak incelemek gerek bunun için hiç vaktim yok gerçekten. İş arifesindeyim. Önerinizi göz önünde bulunduracağım hocam. Cevabınız için çok teşekkür ederim cevabın için ama hala başka kart önerilerine açığım :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı