GTX 980 Sistem Kaç Sene Götürür?

Merzuk

Hectopat
Daha fazla  
-Ekran kartı Msi Nvidia Gtx 980 gaming 4g
-Anakart Msi b85m
-Ram corsair 16gb cl 9
-Güç kaynağı cooler master v750 gold 80 plus
-Hard disk segate 7200 rpm 1 tb
-işlemci intel core i5 4690
-samsung 850 evo 120 Gb
Arkadaşlar aklımda bu sistem var ama öneriniz varsa lütfen belirtin. 4 5 sene götürmesini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Strateji mi fps mi yoksa rpg mi oyunları oynayacaksın dostum ?

Bu sistem daha dengeli oldu gibi.

16 GB belleğin oyun sisteminde gereği yok. Çünkü GTA 5 gibi yüksek donanım isteyen bir oyun bile 5 GB bellek kullanımına ulaşamıyor. Bütçeniz artarsa işlemciyi 4690 yapabilir, kasayı daha güzel bir kasa seçebilirsiniz.

Sen kullanmasını bilmezsen değil 5 yıl 2 yıl bile götürmez.

Senin nasıl kullandığına bağlıdır. Önüne gelen her şeyi indirip kötü kullanırsan seni çok az yıl götürür. Ama çok iyi kullanırsan temiz (mesela temizleme programıyla) seni 5 yıl hatta daha fazla bile götürebilir.

5 yıl ultra götürmese de çok rahat 5 yıl idare edebilirsin. Program yükle sille parçalar eskimez en fazla harddisk değiştirirsin. Bence güzel sistem bende geçen sene başında i7 4790k ile 970 topladım 2-3 yıla ekran kartını değiştiririm diye düşünüyorum. İlerde değiştirebilecek imkanların olursa çok dert etmeye gerek yok. Bu kadar iyi bir PC topladığına göre de o imkanı sağlayacak düzeye gelmen lazım bence. İş güç sahibi biriysen çok sıkıntı olacağını sanmıyorum öğrenciysen zaten 4-5 yıl kullanırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…