GTX 980 sisteme THERMALTAKE CORE V51 750W mı CORSAİR CARBİDE SERİSİ 650W mı almalıyım?

Ben Corsair kalitesinden şaşma derim ve RAM ler çift modül 2x4 olsaymış daha iyi olurmuş.

Kasayı çok bilmiyorum ama yakında 8 GB daha RAM almayacaksanız (ki gerek de yok) RAM'i 2x4 yaparsanız daha iyi olur.

Bende 2x4 düşündüm ama ileride ramleri değiştirmek isterim o yüzden bi sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyorum . Şimdi ileride alacağım ramler uyumsuz falan olur bunlar da elimde kalır diye . 2x4 ün ne avantajı olabilir ?

Bir de ram önerilerinizi de almak isterim

Daha hızlı çalışır 2x4. Fazlasına zaten gerek yok ama aldınız diyelim, bütün slotları doldurursunuz, sıkıntı olmaz. (4 slot vardır diye düşünüyorum.)

Dual channel RAM kağıt üzerinde sana bir miktar performans artışı sağlar. Ama, çok ciddi bir fark oluşturmaz. Eğer ilerde ekleme yapayım diyorsan bu RAM' i alabilirsin: www.vatanbilgisayar.com: Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram - Vatan Bilgisayar

Hmm tamam kardeşim sence 2Tb li sabit disk yerine 1tb alsam ramları de 2x4 e çıkarsam nasıl olur. Elimde hali hazırda 2 TB taşınabilir hard disk var

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram bunu ekledim

• V51 750 W alabiliyorsanız alın, gerçekten çok hoş bir görünümü ve kasa ferahlığı söz konusu.
  • Belleklerinizi Dual Kit almanızı öneririm (2x4) 8 GB olarak.

V51 daha iyidir. Sizin dediğiniz corsair kasa giriş seviyesi bir kasadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…