GTX 980 sisteme THERMALTAKE CORE V51 750W mı CORSAİR CARBİDE SERİSİ 650W mı almalıyım?

Bende 2x4 düşündüm ama ileride ramleri değiştirmek isterim o yüzden bi sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyorum . Şimdi ileride alacağım ramler uyumsuz falan olur bunlar da elimde kalır diye . 2x4 ün ne avantajı olabilir ?

Bir de ram önerilerinizi de almak isterim

Bende 2x4 düşündüm ama ileride ramleri değiştirmek isterim o yüzden bi sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyorum . Şimdi ileride alacağım ramler uyumsuz falan olur bunlar da elimde kalır diye . 2x4 ün ne avantajı olabilir ?

Bir de ram önerilerinizi de almak isterim
Dual channel RAM kağıt üzerinde sana bir miktar performans artışı sağlar. Ama, çok ciddi bir fark oluşturmaz. Eğer ilerde ekleme yapayım diyorsan bu RAM' i alabilirsin: www.vatanbilgisayar.com: Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram - Vatan Bilgisayar

Hmm tamam kardeşim sence 2Tb li sabit disk yerine 1tb alsam ramları de 2x4 e çıkarsam nasıl olur. Elimde hali hazırda 2 TB taşınabilir hard disk var

Dual channel RAM kağıt üzerinde sana bir miktar performans artışı sağlar. Ama, çok ciddi bir fark oluşturmaz. Eğer ilerde ekleme yapayım diyorsan bu RAM' i alabilirsin: www.vatanbilgisayar.com: Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram - Vatan Bilgisayar

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram bunu ekledim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı