GTX 980 Strix Ekran Kartı NZXT Apollo Kasasına Sığar mı?

KaanUzar

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2014
Mesajlar
30
Yer
Kadıköy/İSTANBUL
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, yeni sistem toplamış bulunuyorum. GTX 980'i herkes biliyodur sanıyorum. Elimde nzxt 'nin apollo adlı kasası var ve cidden çok sevdiğim bir kasa. Her şeyi sıfır almama rağmen kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum fakat malesef ne sitesinde ne de internette ölçülerini bulamadım. Parçaları da henüz takmadım. Kasanın dışından tutunca tam geliyor gibi gözüküyor ama hiç boşluk kalmazsa bir problem olurmu acaba? Parçaları kendim takmayacağım için denemem söz konusu değil. Bozarım diye profesyonel yardım almam gerek. Merak ettiklerim bunlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0CC8QFjAFahUKEwje0oSqofzHAhWkjXIKHeSzDto&url=https://www.nzxt.com/product/detail/108-apollo-case&usg=AFQjCNEWhzEOug_rfPmsOD-3FnArLlhzqA&sig2=9abFdNNMpAEQYs8dpcBnbw&bvm=bv.102829193,d.bGQ

Buda kasanın resmi site linki. Youtubeda ayrıntılı inceleme videoları falan bulunuyor. MidTower case diye geçiyor ve içinde şuan gtx 650 ti boost takılı.
 
Araştırdım fakat kasanızın kaç CM ekran kartı desteği olduğunu bulamadım. Şuan kullandığınız ekran kartının tam marka ve modeli yazın. Kasanın içinden bir resim çekin. Şuan ki ekran kartının büyüklüğü ile yeni alacağınız kartın büyüklüğünü kıyaslayıp sığar mı sığmaz mı bakalım.
 
Hangi marka ve model GTX 980 acaba? MSI GTX 980 ise genişliğinin 28 cm olduğunu biliyorum. Kasanın metre ile ölçüp, sığıp sığmayacağını az çok kestirebilirsin. En kötü disk portlarını sökersin.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı