M.Efe.Ceylan
Hectopat
Daha fazla
Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sistem ile ilgili detaylı bilgi ve ayriyetten forum konusuna 10.000TL Sistem Kurulumu buradan ulşabilirsiniz. İleride ekleme yapmak gibi bir düşüncem olduğundan elimdeki parayı ağırlıklı olarak kasaya yatırmak istedim. Kullanacağım ekran kartı GTX 980Ti. 3 Monitöre geçmek gibi bir niyetim var ileride. Displayport en hızlı ve performanslı çıkış ancak displayport'lu genişçe bir monitör alayım desem 2.000lirayı buluyor fiyat. 3 tane dedimi bayağı artıyor toplam fiyatı. Bunun yerine yakın ama HDMI olan bir monitör alsam daha hesaplıya geliyor. Seçtiğim ekran kardında 3 displayport 1 HDMI 1 DVI var. 3 Ekran ayarını HDMI Displayport (display-hdmi dönüştürücü ile) ve DVI (dvı- hdmi dönüştürücü ile) yapsam performans etkisi yapar mı?
Burada performans etkisinden kastım 3 farklı çıkış kullanınca 3 ekranında tepki süresi değişir mi? Hani 3 ekranida displayden çıkarım HDMI dönüştürme imkanım var. Ama farklı çıkış almam hızlarını da etkiler mi?
Birde şu yanı var, böyle donanımlı bir bilgisayarda 3 ekran kullanacakken displayi kısıp hdmi olarak düşünmem sizce mantıklı bir karar mı? Malum arada yaklaşık olarak en az 1500-2000 lira oynuyor toplam 3 monitör için.
Burada performans etkisinden kastım 3 farklı çıkış kullanınca 3 ekranında tepki süresi değişir mi? Hani 3 ekranida displayden çıkarım HDMI dönüştürme imkanım var. Ama farklı çıkış almam hızlarını da etkiler mi?
Birde şu yanı var, böyle donanımlı bir bilgisayarda 3 ekran kullanacakken displayi kısıp hdmi olarak düşünmem sizce mantıklı bir karar mı? Malum arada yaklaşık olarak en az 1500-2000 lira oynuyor toplam 3 monitör için.
Son düzenleyen: Moderatör: