GTX 980 Ti 60 Hz 1080P Monitör İle Kullanmak

Ya şimdi tekrardan aklım karıştı sizce hangisi? Aralarında 50 TL fark var. Asus VG248QE mi? Yoksa BenQ XL2411Z mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şimdi tekrardan aklım karıştı sizce hangisi? Aralarında 50 TL fark var. Asus VG248QE mi? Yoksa BenQ XL2411Z mi?

İnternette karşılaştırma videoları var, hangi özellikler sizin için daha öncelikliyse ona göre karar verin. Bana sorarsanız 144Hz değil de 75Hz 1080p almanız yeterli olacaktır. Ben de GTX 1070 ile birlikte Viewsonic VX2457 alacağım, onu düşünebilirsiniz. Ama bütçenizin zorlanma durumu yoksa Asus VX248QE çok güzel bir monitördür, ikisinin de Technopat incelemesi mevcut YouTube'da.

İkisinin de yok malesef. Şimdi bilemedim ben de . Siz özelliklerini biliyorsanız bi özet geçermisiniz iki monitörün de. @ Yusuf Ensar Ertan

Son düzenleme:
Technopat'ın VG248QE ve VX2457-mhd incelemeleri var. YouTube'da da iki 144Hz monitor arasında karşılaştırma videoları var. YouTube'a XL2411Z vs VG248QE yazarsanız daha çok sonuç çıkar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer oyunu sürekli 100-120 FPS'de oynayacaksanız 144 Hz öneririm. Ama oyun ayarlarını belirledikten sonra sabit 144 FPS'de, hatta V-Sync kapalıyken 150-160 FPS'de oynayabiliyorsanız 165 Hz alın. 1 ile 4 MS farkını anlamak çok kolay değil. Sisteminizin performansına göre seçin monitörü.

sistemi gtx 1070 piyasaya sürülünce topliycam msi ı bekliyorum 8 binlik sistem kalırırmı sizce 165 hzyi?

Vg248qe almak daha mantıklı görünüyor çünkü yanında doom keyi de veriyor ve 50 TL daha ucuz .

Hocam ben bu karşılaştırmayı milyonlarca defa izledim. Özetlediğim şunlar: BenQ'nun standı çok ucuz hissettiriyor ve ucuz zaten. Asus'un tasarımı gayet güzel fakat aşırı derecede çiziliyor. İkinci el satmak isterseniz baya zorlanırsınız. BenQ'nun standı daha yükseğe çıkabiliyor. Black eQualiser özelliği var BenQ'da. Asus'un kontrast değerleri çok iyi ve keskin görüntüler verebiliyor. Videoda da fark edilebiliyor. Asus'un görüntü kalitesi daha iyi. Fakat BenQ daha yeni. Asus 2013 model. BenQ 2013'de tasarlanıp 2014'de satışa çıkıyor. Bence Asus VG248QE almak daha mantıklı bir çözüm. Ben mağazada yan yana bakacağım monitörlere.

Vallahi bende alacağım bu hafta ikisinden birini fakat kararlaştıramadım. Benim için öyle çizilmesi falan önemli değil aldım mı ömürlük alacağım . Görüntü kalitesi felan önemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…