980 Ti 1660 Ti ile denk gibi gibi. Şimdi şöyle bir şey var kart artık üretilmiyor birisi sıfırı 4000 demiş gülünç. Sistem eski bir sistem güncel bir sistem değil bu yüzden fiyatı için 3500-4000 demek çok yanlış uçuk rakamlar daha güncel ve sıfır bir sistem toplamak varken neden uzun süre kullanılmış bir sisteme böyle bir para verilsin. Ederi ortalama 3000 TL. Parçaları kaliteli olduğundan belki bir tık daha fazlaya satabilir.
Dostum kart 2015 çıkışlı bir kart 5 senelik bir kart üretimi yok ve onun üzerine bir ton güncel ve daha iyi kart çıktı sen çıkıp 4000 TL veya 3000 TL diyorsun karta kart üretilmiyor ki. İlk çıktığı yıllarda ki fiyatı çıkıyor Google'da al istersen buna bak fiyat biç GTX 980 Ti'a.
Evga Gtx980 Ti Superclock Acx 2.0+ Gddr5 6gb 384 Bit Nvidia Dx12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.Evga Gtx980 Ti Superclock Acx 2.0+ Gddr5 6gb 384 Bit Nvidia Dx12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Evga Gtx980 Ti Superclock Acx 2.0+ Gddr5 6gb 384 Bit Nvidia Dx12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.www.vatanbilgisayar.com
Evga Gtx980 Ti Superclock Acx 2.0+ Gddr5 6gb 384 Bit Nvidia Dx12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
www.vatanbilgisayar.com![]()
6 Bin lira gidip GTX 980 Ti almalıyım ne gerek var 2080'e değil mi.![]()
Ben zaten fiyat normal falan demedim ki uçuk dedim. Ama sistemin en azından güçlü olduğunu göstermek adıyla kartın 4000TL olduğunu falan yazip resmini de koysaydi en azından satma ihtimali artardı. Sistemlerden anlamayan çok insan var. O yüzden PC rahat 3.5 4K'ya gider.
Son düzenleyen: Moderatör: