GTX 980 Ti bilgisayarı satsam kaç TL eder?

• Konuyu başlatan Tuxs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 6.708
980 Ti 1660 Ti ile denk gibi gibi. Şimdi şöyle bir şey var kart artık üretilmiyor birisi sıfırı 4000 demiş gülünç. Sistem eski bir sistem güncel bir sistem değil bu yüzden fiyatı için 3500-4000 demek çok yanlış uçuk rakamlar daha güncel ve sıfır bir sistem toplamak varken neden uzun süre kullanılmış bir sisteme böyle bir para verilsin. Ederi ortalama 3000 TL. Parçaları kaliteli olduğundan belki bir tık daha fazlaya satabilir.

Dostum kart 2015 çıkışlı bir kart 5 senelik bir kart üretimi yok ve onun üzerine bir ton güncel ve daha iyi kart çıktı sen çıkıp 4000 TL veya 3000 TL diyorsun karta kart üretilmiyor ki. İlk çıktığı yıllarda ki fiyatı çıkıyor Google'da al istersen buna bak fiyat biç GTX 980 Ti'a.
Evga Gtx980 Ti Superclock Acx 2.0+ Gddr5 6gb 384 Bit Nvidia Dx12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.

Evga Gtx980 Ti Superclock Acx 2.0+ Gddr5 6gb 384 Bit Nvidia Dx12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
6 Bin lira gidip GTX 980 Ti almalıyım ne gerek var 2080'e değil mi. :)

Ben zaten fiyat normal falan demedim ki uçuk dedim. Ama sistemin en azından güçlü olduğunu göstermek adıyla kartın 4000TL olduğunu falan yazip resmini de koysaydi en azından satma ihtimali artardı. Sistemlerden anlamayan çok insan var. O yüzden PC rahat 3.5 4K'ya gider.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben zaten fiyat normal falan demedim ki uçuk dedim. Ama sistemin en azından güçlü olduğunu göstermek adıyla kartın 4000TL olduğunu falan yazip resmini de koysaydi en azından satma ihtimali artardı. Sistemlerden anlamayan çok insan var. O yüzden PC rahat 3.5 4K'ya gider.

Hocam 4000 TL'ye ben bundan çok çok daha iyi sıfır sistem toplarım neden buna bu kadar para vereyim sistemi özel kılan bir şey yok. Kart güçlü bir kart ama eski bir kart güncel olan kartlardan da 1660 Ti performansında ki 5 senelik bir kart arkadaş 3 senedir kullanıyor olsa o kadar miladını çoktan doldurdu. Aynı şey işlemci içinde geçerli evet i7 ama 4. nesil gidip Ryzen 5 1600 revizyon ve 2600 almak varken bu işlemciye neden bu kadar para versinler. Ya da 1660S almak yerine neden 980 Ti alsınlar. SSD kullanılmış ki ikinci el depolama her zaman risklidir. SSD sağlığı ve ne kadar yazılmış şu zamana kadar ve okuma yazma hızları ne durumda ona göre bir değer biçilir. RAM'ler DDR3 2400 MHz tamam ama DDR 4 3000 MHz 16 GB'ler 500-550 TL iken ben neden burada DDR3 2400 MHz'ye 450 vereyim. Sistem güzel ölücü veya mezarcılar gibi 2000-2500 TL'de demiyorum ederi 3000 veya 3200 maksimum.

Arkadaşlar bütün yorumlarınızı zariflikle okudum hepinize tek tek teşekkürlerimi iletiyorum gördüğüm kadarıyla ortaya çıkan ortalama fiyat 3000-3500₺ diyebiliriz.

@Bogazitchy sizin sorunuza gelecek olursak sistem toplamanın maliyeti çok yüksek olduğundan dolayı yeni çıkıcak PS5 almayı düşünüyorum.

@@ichbinahmet
Size göre o fiyat. Siz 2. el 980'e 1800 TL veriyorsanız ne diyeyim. Ömrünü hemen hemen doldurmuş kartlar. Siz 1800 TL verip 980 2. el mi alırsınız yoksa güncel bir kart mı? Asıl soru bu.

@@ichbinahmet
Size göre o fiyat. Siz 2. el 980'e 1800 TL veriyorsanız ne diyeyim. Ömrünü hemen hemen doldurmuş kartlar. Siz 1800 TL verip 980 2. el mi alırsınız yoksa güncel bir kart mı? Asıl soru bu.

Bu paraya bu kart fenaymış. OC edilip 1080 seviyesinde kullanılır bu bir süre.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı