Hic sikinti degil o ekran kartinida almak her baba yigidin harci degil o kadar azim edip onu alabilmissiniz ya bir monitormu alanayacaksiniz kolay gelsin
Ben İşletmede Muhasebede Çalışıyorum. Bizim orada vatanda tanıdık var. 2039 TL'den 1900'e indirtip aldık herkez kızdı zaten bana bi bilgisayar parçasına bu kadar para verilir mi diye ama veriliyor işte
Al Kardeş Bende Satıyorum GTX 980 Ti Boşta Kaldı 750 TL.
Takoz zaten diğeri. Bitane laptop var hp pavilion onada bu olamayacağına göre 2. Kasa ve parçaya gücüm yetmez istiyorsan satayım GTX 980 ti temiz kullanılmış.
Ben İşletmede Muhasebede Çalışıyorum . Bizim orada vatanda tanıdık var 2039 tl den 1900 e indirtip aldık herkez kızdı zaten bana Bİ Bilgisayar parçasına bu kadar para verilirmi diye ama veriliyor işte
Takoz zaten diğeri bitane laptop var hp pavilion onada bu olamayacağına göre 2. Kasa ve parçaya gücüm yetmez istiyorsan satayım gtx 980 ti temiz kullanılmış
Gerçekten 750TL'ye GTX980 Ti'ı satıyor musunuz? Eğer gerçekten 750TL'ye satıyorsanız hemen bana Whatsapp'tan ulaşın lütfen çünkü ben bir oyun geliştiriyorum ve Nvidia kart bu konuda çok yardımcı olur.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi