GTX 980 Ti & i7 6700k 2. el Sistem

Konsollar, 1080p'nin üstünde çözünürlük desteklemez (Yeni çıkacak olan konsollardan bahsetmiyorum). Ayrıca 60hz yenileme içeriğine sahip. Zaten konsollar ya 30 FPS'de ya da 60 FPS'de çalışır. Demek istediğim bu. Ayrıca bu kart için bence 1080p iyidir. 60hz yerine 144hz olsa daha iyi olurdu. Ancak bu kartı ileride 1080 Ti ile değiştireceğinde hesaba katılırsa 2K daha makul gözüküyor.
Evet. Şimdiden almak lazım. 2K çözünürlükte de iyi performansı var videolarını izledim. :)

Bu kadar ucuzsa almalısın evet. 980 ti eğer sıfır alıyorsan alınmaz. Ama bu fiyata bu sistem kesinlikle alınır. Yine de bilgisayara iyi bak sorunu falan var mıymış diye.

Bakın ben 980Ti çok iyi diyorum, alınır demiyorum. Sıfır almak isteseydiniz aldırmazdım. Aynı fiyata daha yüksek performanslı 1070 varken 980 alınmaz. Ama ikinci el alınır.

Bakın ben 980Ti çok iyi diyorum, alınır demiyorum. Sıfır almak isteseydiniz aldırmazdım. Aynı fiyata daha yüksek performanslı 1070 varken 980 alınmaz. Ama ikinci el alınır.
Aslında yine de bir kaç yılı var gibi gözüküyor ki ben zaten 1080 Ti çıkınca onu alıp takacağımı belirttim. Fakat yine de 980Ti istediğim performansı verir diye düşünüyorum. Sıfır fiyatı 3.400 falandı en son, o fiyata tabii ki alınmaz.

Bu kadar ucuzsa almalısın evet. 980 ti eğer sıfır alıyorsan alınmaz. Ama bu fiyata bu sistem kesinlikle alınır. Yine de bilgisayara iyi bak sorunu falan var mıymış diye.
Sistem ikinci el az kullanılmış. Sıfır GTX 980 Ti parasına biraz daha ekleyerek yeni bir sistem almış olacağım, diğer bileşenleri de bana iyi geldi açıkçası. Gidip göreceğim ne var, ne yok. :)

Bak şuan keşke 1 ay daha neden bekleyemedim diye kafama vuruyorum. Şaka bir yana bence bu sistem daha fazla eder. Ben olsam bu fiyattan satmazdım şahsen.

@Semih Demir O sistemin en az 5 yıl sıkıntısız götüreceğine emin olabilirsin. O zamana kadar daha kaç 1080 çıkar bak :)
Açıkçası böyle yorumlar alacağımı hiç tahmin etmiyordum. Sosyal çok bilgili genç kardeşlerimle dolu onda sorun yok ama GTX 1080 çıkınca GTX 980 Ti hemen unutulmuştu, aslında bende GTX 1080 çıkmadan önce hep GTX 980 Ti sistem toplamayı düşünüyordum şimdi kısmet oldu. Bence bu görüşünde haklısın, bu kart beni epey idare eder. GTX 1080 Ti çıkarsa da ona göre yol izlerim, teşekkürler içim rahatladı açıkçası. :)

Bak şuan keşke 1 ay daha neden bekleyemedim diye kafama vuruyorum. Şaka bir yana bence bu sistem daha fazla eder. Ben olsam bu fiyattan satmazdım şahsen.
Allah herkesin gönlüne göre veriyor sanırım. GTX 980 Ti toplama sistemlere baktığımda bile fiyat etiketi hep 6.500-7.200TL arasında idi abartmıyorum. Yeni kartlar çıkmış olmasına rağmen nasıl bu fiyatı koyuyorlar diye şaşırıyordum, dünde gece saatlerinde öylesine bakayım dedim çok güzel ve temiz bir sistem buldum. Evet fiyat olarak epey ucuz, ama öyle ki 6.100TL'den indim bu fiyata, kısmetimizde varsa gidip görüp test ettikten sonra alacağım. Belki 4.000'e bile kapatabilirim hesabı. İyi oldu böyle denk gelmesi.

Açıkçası böyle yorumlar alacağımı hiç tahmin etmiyordum. Sosyal çok bilgili genç kardeşlerimle dolu onda sorun yok ama GTX 1080 çıkınca GTX 980 Ti hemen unutulmuştu, aslında bende GTX 1080 çıkmadan önce hep GTX 980 Ti sistem toplamayı düşünüyordum şimdi kısmet oldu. Bence bu görüşünde haklısın, bu kart beni epey idare eder. GTX 1080 Ti çıkarsa da ona göre yol izlerim, teşekkürler içim rahatladı açıkçası. :)

Allah herkesin gönlüne göre veriyor sanırım. GTX 980 Ti toplama sistemlere baktığımda bile fiyat etiketi hep 6.500-7.200TL arasında idi abartmıyorum. Yeni kartlar çıkmış olmasına rağmen nasıl bu fiyatı koyuyorlar diye şaşırıyordum, dünde gece saatlerinde öylesine bakayım dedim çok güzel ve temiz bir sistem buldum. Evet fiyat olarak epey ucuz, ama öyle ki 6.100TL'den indim bu fiyata, kısmetimizde varsa gidip görüp test ettikten sonra alacağım. Belki 4.000'e bile kapatabilirim hesabı. İyi oldu böyle denk gelmesi.
Yalnız hocam bence bu sistemi satmayın. Ben bile RX480 ve i7 6700 sistemi 4000 TL'ye anca satın aldım. O değilde ben şuan siz satın mı alacaksınız yoksa satacak mısınız, hiçbir şey anlamadım kafam Allah bullak oldu :S

Son düzenleme:
Yalnız hocam bence bu sistemi satmayın. Ben bile RX480 ve i7 6700 sistemi 4000 TL'ye anca satın aldım.
Satmayı düşünmüyorum sadece ekran kartı değişimi yapabilirim fakat arkadaşlar da diyor zaten yıllarca çok rahat götürür diye, yetersiz kalırsa GTX 1080 Ti takarım devam ederim. Onun dışında ekstra bir şey yapmayacağım, sahiden sistem nasıl bu kadar ucuza geldi bende anlamadım. Ekipman ve Monitör alacağım bir de onlarında pek acelesi yok. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı