GTX 980 Ti & i7 6700k 2. el Sistem

4000 TL'ye bu sistemi elden çıkarıyorsa düşünmen bile zaman kaybı olur. Tabi parçaların sağlam olduğunu gözönüne alırsak. Geçen sene bu sistemi toplamaya kalksan 7000 TL masraf çıkardı eminim. 980Ti'yi elden çıkaracağın kartta 1080Ti değil bir sonraki nesil ekran kartı olmalı. 980Ti şu an GTX1070 ayarındadır. Yani halen güçlüdür. Yapacağın ilk iş güzel bir kasa temin et mevcut kasa pek iyi değil. Daha sonrada 2K 144HZ monitör almaya bak derim.

Son düzenleme:
Satın alacağım, satmayı düşünmüyorum eğer alırsam.

6.800 tutuyor şuan bile. 5 gün sonra gidip bakacağım sisteme, nakit param var zaten bir sıkıntısı eksisi yoksa alacağım.

Uzun süre götürür. Ancak 5 yıl biraz zor götürür.
2-3 yıl idare etse yeter bana ki eder de. Zaten ekran kartını illaki değiştireceğim, 2K'da bir çok oyunu oynatsın gerisi pekte mühim değil...

2-3 yıl idare etse yeter bana ki eder de. Zaten ekran kartını illaki değiştireceğim, 2K'da bir çok oyunu oynatsın gerisi pekte mühim değil...

Pardon, bütün forum mesajlarını okumadım ama ürünlerin garantisi devam ediyormuş mu acaba?

Pardon, bütün forum mesajlarını okumadım ama ürünlerin garantisi devam ediyormuş mu acaba?
Benim de aklıma bu yeni geldi sormayı unuttum. Az önce arkadaşa mesaj attım, kutuları faturaları ve garanti durumu için cevap versin dönüş yapacağım.

Benim de aklıma bu yeni geldi sormayı unuttum. Az önce arkadaşa mesaj attım, kutuları faturaları ve garanti durumu için cevap versin dönüş yapacağım.

Sadece bir kaç forum mesajını okudum, merak ettim bi sorayım dedim. Fiyat biraz şüpheli. Garanti durumunu bekleyelim bakalım.

İsterse hiçbir parçanın garantisi olmasın eğer parçalar sağlamsa ben bu fiyata yine alırdım. Çoğu parçanın zaten seneye garantisi bitecek bir sene içerisindede çok aksi bir durum olmadıkçada durduk yere bozulmayacağına göre garantisinin olup olmaması pek önem arz etmiyor benim görüşüme göre.

Sadece bir kaç forum mesajını okudum, merak ettim bi sorayım dedim. Fiyat biraz şüpheli. Garanti durumunu bekleyelim bakalım.
Az önce sordum. Bütün bileşenlerin kutusu faturası ve garantisi varmış. Fazla şanslıyım ben bugün sanırım neler oluyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…