GTX 980 Ti & i7 6700k 2. el Sistem

Son düzenleyen: Moderatör:
SLI da yapsam mı acaba? GTX 980 Ti aşırı ucuzdan satan çok fazla kişi var.

SLI da yapsam mı acaba? GTX 980 Ti aşırı ucuzdan satan çok fazla kişi var.

SLI için X99 6850K işlemcin olsaydı önerebilirdim. Şu şartlarda SLI yapmaktansa elindekini satıp tek GTX1080 almak daha mantıklı olur yada seneye daha güçlü tek karta terfi edersin. 980Ti'leri kullanmak kadar daha sonra satmakta dert olur.

Upgrade düşünülüyorsa yeni mimari duyurulmadan satılması gerekiyor kartın yoksa çok değer kaybediyor. Elimdeki kartı yeni mimari dedikoduları başlayınca satacağım ben. 980 Ti harika bir kart ayrıca satıp GTX 1080 almaya pek gerek yok.

Alacağım sistemde bulunan mevcut anakart yetersiz mi? Aşağıdaki arkadaşımız i7 6700k SLI için yeterli demiş. 1.000 liraya bile satanı gördüğüm için bana cazip geldi(Sıfırı 3.200-3.500 arasında, sıfır asla almam tabii ki.), aslında en baştan beridir tek amacım 1080 Ti çıkınca hemen değiştirmek fakat 980 Ti de ideal satmak gibi bir derdim yok. 1-2 yıl kullanmayı düşünüyorum açıkçası.

Yapabilirsiniz. İ7 6700K bu ikisi için yetecektir.
Anakart?

Maddi sıkıntım pek yok. İsrafa kaçmayı sevmediğim için böyle şeylerle uğraşmak hoşuma gidiyor, parayı tasarruflu harcamaktan yanayım. 1-2 sene içerisinde değiştirmeyi düşünüyorum, o zamana kadar zaten GTX 980 Ti bana yetecektir zannımca.

Anakartınız SLI destekliyor.
Anakartım yeterli mi sence? Bileşenler hakkında yeterli bilgiye sahip değilim, bu alacağım sistemde ki anakart orta segment mi oluyor? (varsa) diğer yüksek segmentteki anakartlardan farkı nedir dostum? Aydınlatırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…