Yukarıdaki belirtmiş olduğum özelliklerde oyun sistemim var. Yaklaşık 1 aydır araştırma içerisindeyim fakat hala bir sonuca ulaşmış değilim.
El elden üstündür demişler ben de bu yüzden tek başıma olmak yerine sizlere danışmaya karar verdim.
Aklımda Galax GTX 980Ti Hof modeli var ama kararsızlığım yüzünden aklım Asus Strix Oc 980 Ti'a da gidiyor. Bu sefer Asus'a bakarken MSI aklıma geliyor. Oradan Evga Ftw'ye geçiyorum, yurt dışı gümrük sorunu aklıma takılıyor. Bu şekilde karman çorman işe bulaşıyor ve bir neticeye varamıyorum.
İlgilenen konuya bakan okuma zahmetinde bulunan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Verilen cevaplar için herkese teşekkür ederim. Sanırım aklımda olan Galax Gtx 980Ti Hof modelini alacağım. Bu kartı kullanan arkadaşlar varsa kart ile ilgili kısa da olsa beni kendi deneyimleriyle aydınlatırlarsa minnettar kalırım.
Amazon'dan alacaksanız gümrük meselesini dert etmeyiniz. Amazon sizden gümrük ücretini de tahsil ediyor. Kart elinize sorunsuz ulaşır. Ama fiyat farkı olarak uçurum yoksa yurtdışından alma konusunu bir daha düşünün. Sonuçta bir noktada garanti de gerekebilir