GTX 980 Ti Sistem Toplama

Mesajını şimdi gördüm de 3000-3500 naptın sen ekran kartı 3200-3600 arası değişiyor zaten :)

Pardon ekran kartı hariç demişsin kusura bakma :D

Maalesef monitörümü alalı 2 ay oldu yani taksitleri bitmedi henüz benq 27rlhm almıştım ps4 ve laptop için oyüzden hem kasa hem monitör biraz zorlar ödemeleri.

Amazon'dan alacağım ekran kartını oyüzden öyle yazdım :D daha doğrusu öyle düşünüyorum Nasıl olucak alabilirmiyim bende bilmiyorum :)

Amazon'dan çok büyük indirim denk getirmedikçe almanı pek tavsiye etmem. Zira MSI 6GB modeli kargosuydu gümrüğüydü derken 2700-2800'ü bulacaktır. En pahalı yerlerden birisi olan Vatan'da bile 3000TL. Hem de garanti konusunda daha rahat olursunuz.

Kargo ve gümrüğü de hesapladın mı? 150$ sadece kargo tutuyor. Gümrükten de 80-100$ alsa 250$+650$ 900$'dan 2700TL'yi buldu bile kaba hesaptan. :)

Hadi ya :D siteden çok fazla anlamadığım için haklısındır yani free shipping falan yazınca bir an kafam karıştı girip bir bak istersen :).

Ekran kartı 655$ ama.

3123.png

787$ kargo+ürün bir de buna gümrük eklersek 100$civarında sana 890$ olur. Hızlı kargo istersen 20-30$da öyle olur 920$ o da tam güncel döviz ile 2734TL ki doların 2.97'ye düştüğünü varsayarsak. Hesapları yaptık bundan sonrası sana kalmış artık :) Garanti konusunu da unutma küçük bir sorunda 3000TL boşa gitmesin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı