GTX 980 Tİ tabanlı sistem toplama

Yağız Koçç

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikler merhaba arkadaşlar önümüzde Nisan ayında yada yazın amerika ya gidiceğim.(New York ve Washington)Gtx 980 ti almak istiyorum. Sorularım aşağıya yazacağım.
1-)Nereden, ne kadara bulabilirim?(nVida'nın sitesinde Asus GTX 980 ti 670 dolar)
2-)Kaç wat PSU gerekir sistemim ile ekipmanlarımı yazıcağım.
3-)Sosyalde gördüm 2016 da pascal mimarisi çıkıcakmış maxwell'e göre 10 kat perfonmans vericekmiş doğru mu ? Pascal mimarisini mi bekleyim ?
Sistem: Anakart Asus z97-k
İşlemci: intel i5 4690k
RAM: Kingston hyperx blue 8 gb
İşlemci soğutucusu: Stok soğutucu
Ekran kartı:masi GTX 960 4 GB
Sabit disk: Sagate WD 1 TB
Psu: 500 wat(markası ve adını bilmiyorum)
Klavye: Razer black widow ultimate
Mouse: Logitech g502
Kulaklık: Logitech g35
4-)Sizce ekran kartını ne marka almalıyım ?
5-)Psu yeterlimidir ? 600 watt ya da daha fazla almalı mıyım ?
Bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
asus 980 ti 3000 tl falan yurtdışı fiyatı 670 dolar 1800 tl ye falan geliyor eğer beklersem ve pascal mimarili 2000 tl ye bi kart alırsam perfonmans olarak daha mı az yoksa daha mı çok alırım ?

asus 980 ti 3000 tl falan yurtdışı fiyatı 670 dolar 1800 tl ye falan geliyor eğer beklersem ve pascal mimarili 2000 tl ye bi kart alırsam perfonmans olarak daha mı az yoksa daha mı çok alırım ?
Pascal mimarili kartlar tabii ki çok daha performanslı olacak.

2 sorum daha olucak tam olarak ne zaman çıkar gün olarak değilde ay olarak söylersen sevinirim.
güç tüketimi nasıl olur ? güçlü bir kart için
(gtx 980 ti yada Gtx 980 değerinde olan bir kart)
500 watt psu yeter mi yukarıda sisteme takarım büyük ihtimalle

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı