nelielwashere
Centipat
- Makaleler
- 1
Bence başlamayın hocamSelamünaleyküm,
Uzun süre sonra tekrar TR'ye başlama kararı aldım sizce nerede başlamalıyım? Oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Bence başlamayın hocamSelamünaleyküm,
Uzun süre sonra tekrar TR'ye başlama kararı aldım sizce nerede başlamalıyım? Oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Sence bir hafta içinde kapanır mı girişler ?Gameforge istemcisi otomatik algılarsa bot olabileceğini zannedeceğinden kalıcı yasaklama yapabilir. Kalıcı yasaklamadan kastım ise bazen bu (Bu oyun senin için mevcut değil.) hatanın kendiliğinden 5dakikada bazense 1 saatte geçmemesi. Böyle olursa yalnızca ama yalnızca Gameforge'a ticket atarak çözülmektedir. Onlar da bu yaptığınızı nasıl karşılar bilmiyorum ama yapan herkes böyle yapmakta. Yani onlarla iletişime geçtiğinizde açabilirler kendi insiyatiflerine kalmış bir olay.
Olası bir durumda bu sorunla ilgili yardım almak için gerekli adımlar ya da bu sorunun sebeplerini anlatan bilgiler metin2 forumda mevcut.
Oyun Senin İçin Mevcut Değil Hakkında!
Gameforge'un sağı solu belli olmuyor valla her şey her zaman olabilir. Bir anda kapanadabilir ama kapanmadan en kötü bir kaç saat önce haber ederler galiba. Kısacası ne desem yalan olur bu konuda.Sence bir hafta içinde kapanır mı girişler ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.