Gtx 980 ti. Daha iyi bir performans alırsın karşılaştırma videolarını izle, ne demek istediğimi anlarsın. Ve AMD'nin çekirdek hızı 1050,980 ti'nin 1078MHz. Bellek hızı AMD'nin 6000, 980ti'nin 7010 mhz. Bu yüzden tercihini 980ti yönünde kullan.
Gtx 980 ti.Daha iyi bir performans alırsın karşılaştırma videolarını izle,ne demek istediğimi anlarsın.Ve amd'nin çekirdek hızı 1050,980ti'nin 1078mhz.Bellek hızı amd'nin 6000,980ti'nin 7010 mhz.Bu yüzden tercihini 980ti yönünde kullan.
Çekirdek ve bellek hızlarına bakılarak ekran kartı alınmaz. Her ne kadar GTX 980 Ti daha iyi olsa bile aynı GPU'yu kullanan kartlar hariç bellek ve çekirdek hızlarına bakılarak kart alınmaz!
@Because Im Batman Tamam kardeşim anladık AMD fanatiğisin. Ben örneklendirme amacıyla söyledim. Sence 390x, 980ti'yi alabilir mi? Bi bak karşılaştırmalara!
Sadece çekirdek ve bellek hızlarına bakılarak ekran kartı alınmaz elbette. Bu değerler Overclock yaparak aynı seviyeye getirilebilir zaten. GTX 980Ti'nin karşılığı Fury X diye biliyorum ben ayrıca.
@Because Im Batman kardeşim anladım, asıl sen anladın mı? Her türlü oem parçaların AMD olduğundan dolayı söylüyorum ve sert bi çıkış yaptığın için ben örneklendirme amacıyla söyledim. En küçük detayı dahi daha üstün demeye çalıştım. Ama sen anında atara bağladın.