GTX 980 Tİ vs R9 Fury X

olympos14

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Makina Mühendisi
Merhaba arkadaşlar amazondan ekran kartı alacağım. Bütçem 2000 lira ama 200-300 lira aşabilirim. Aklımda iki tane ekran kartı var. AMD R9 Fury X veya GTX 980 ti,
Fury X'i Asus alacağım. GTX 980 ti'ı ise "EVGA GeForce GTX 980 Ti ACX SC+ ACX 2.0+" hariç param referanslara yetiyor, hangisini almalıyım?

Not: Mobilden yazdım hataları mazur görün.
Not2: Ekran kartını alınca resim atacağım lütfen hayali sistem cezası vermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 980 Tİ daha iyi. Gerek güç tüketimi gerek performans.

980Tİ daha iyi. Evga almak da en mantıklısı 3 yıl uluslararası garantisi var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

980 Ti al derim çünkü watt başına performansı daha iyi

Evet, geldi bizim guc tuketiciler [emoji14] Cevap R9 Fury X tabi ki de. Ha, bir aralar Maxwell diye NVIDIA aldirmaya ugrasiyorlardi ya, bu da HBM bellekli AMD arkadasim, hem de 2015 model. Sizin o dediginiz "yeni teknoloji" iceriyor.

Fury X'in performans sorunu tamamen suruculer ile alakali. Istedigin performansi su an veremiyor.

Evet, geldi bizim guc tuketiciler [emoji14] Cevap R9 Fury X tabi ki de. Ha, bir aralar Maxwell diye NVIDIA aldirmaya ugrasiyorlardi ya, bu da HBM bellekli AMD arkadasim, hem de 2015 model. Sizin o dediginiz "yeni teknoloji" iceriyor.
Klasik bir AMD düşmanlığı hocam çok doğru söylemişsiniz. Güç tüketimi takıntısı nedir ya. Güç tüketimi fazla diye şehrin elektriğini çekmiyor ya. Kesinlikle R9 Fury X

AMD düşmanlığı diyen 2 arkadaş forumlarda sürekli AMD önermiş. Fanboyluk atmaya gerek yok, gösterdiğim videoya göre yorum yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd düşmanlığı diyen 2 arkadaş forumlarda sürekli amd önermiş. Fanboyluk atmaya gerek yok, gösterdiğim videoya göre yorum yapıyorum.
Hocam bizim söylediklerimiz ya da tavsiyelerimiz kişiye yönelik değildir. AMD düşmanlığından kastımız genel anlamda bir AMD teknolojilerine ön yargı söz konusudur. Gösterdiğiniz videoya gelecek olursak bunun gibi pek çok video var. Kimisi NVIDIA der kimisi AMD kişinin kullanıcı deneyimiyle değişiyor.
Şöyle bir şey var ayrıca "Fanboy" luk yapmıyoruz. Ben kendim NVIDIA kullanıyorum.

Amd düşmanlığı diyen 2 arkadaş forumlarda sürekli amd önermiş. Fanboyluk atmaya gerek yok, gösterdiğim videoya göre yorum yapıyorum.
Gösterdiğiniz videonun doğrulu ne kadardır? Her videoya inanmayın. O testler doğru mu, hangi şartlarda gerçekleşiyor gibi bir sürü bilinmeyen var yani gerçek test ile öyle videolar çoğu zaman tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…