GTX 980 TV ile kullanılır mı?

Kıvanc5353

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar eğer yazım hatam varsa şimdiden özür diliyorum. Ben i7 4790k ve GTX 980'li bir sistem toplayacağım. Monitor almayı düşünmüyorum 109 ekran bir full hd led tv var odamda sistemi ona bağlasam olur mu fps farkı az alır mıyım? 400hz tv acaba sistemi ona bağlayabilir miyim HDMI kablosu ile? Sürekli kullanabilir miyim? Herkese teşekkürler. Konuyu eğer yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın herkese iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende LG 42LA660S model tv yi monitör olarak kullanmayı düşünüyorum.

Deneme imkanınız olursa sonucu bilmek isterim.

Görüntüde herhangi bozulma meydana geliyor mu TV'ye bağlandığında?

Görüntüde bozulma olmaz ama alacak olduğunuz monitörlerin tepki süreleri azami 5 ms civarında, ki şu anda 1 ms tepki süresine sahip monitörler bile çok fazla mevcut. Öte yandan televizyonlarda maalesef akıcı görüntü elde etme amacıyla tepki süreleri oldukça uzuyor. Oyun modu olan televizyonlarda bu süre bir miktar düşürülebiliyor ancak yine de 40-50 ms civarlarında. Dolayısı ile kayda değer bir gecikme mevcut. Bu şekilde oyun oynamanın çok da mümkün olacağını sanmam. Bırakın oyun oynamayı, masaüstü deneyimi bile insanı çok geriyor. Tecrübe ile sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…