GTX 980 TV ile kullanılır mı?

Görüntüde bozulma olmaz ama alacak olduğunuz monitörlerin tepki süreleri azami 5 ms civarında, ki şu anda 1 ms tepki süresine sahip monitörler bile çok fazla mevcut. Öte yandan televizyonlarda maalesef akıcı görüntü elde etme amacıyla tepki süreleri oldukça uzuyor. Oyun modu olan televizyonlarda bu süre bir miktar düşürülebiliyor ancak yine de 40-50 ms civarlarında. Dolayısı ile kayda değer bir gecikme mevcut. Bu şekilde oyun oynamanın çok da mümkün olacağını sanmam. Bırakın oyun oynamayı, masaüstü deneyimi bile insanı çok geriyor. Tecrübe ile sabit.
Televizyonun kaç ms olduğunu nasıl anlıyoruz? Özellik listesinde verilmemiş.

Şurada pek çok TV için gecikme değerleri verilmiş. Son nesil Samsung 8000 serisi TV'nin tepki süresi için verilen rakam 34 ms.

Allah Allah, benim TV yok burada ancak Tepkime Süresi 2m/s olarak geçiyor. (Hoş umrumda değil, ne PS var, ne PC :p ) Ben tepkime süresi 6'dan yüksek cihaz kalmadı sanıyordum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı