GTX 980 vs GTX 1060

GTX 1060 bazı testlerde hemen hemen 980 ile aynı sonuç alıyor. Fakat yeni mimari olmasına rağmen 980 nin altında bir kart. Yinede bana soracak olursanız ben de GTX 1060 alırdım. Çünkü aralarında dağlar kadar fark yok ve üstelik güncel kartlar her zaman daha iyidir (y). İsterseniz şu videoya bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F/p olarak tabiki de 1060 ama performans olarak 980 bir mil üstün. 980 almak yerine tabikide 1070 almak daha mantikli yani 1060 ile 980 i karşlaştirmak mantıksız.

GTX 1060 almak daha mantıklı. DX 12 performansı daha iyi ve VR performansı da daha iyi. DX 11 oyunlarda belki GTX 980 daha performanslı ama 1 sene sonra bu durum değişecektir DX 12 için adam akıllı oyunlar ve sürücüler çıktığında. Ayrıca GTX 1060 GPU'sunun çok iyi OC performansı var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı