GTX 980 vs GTX 1060

Badmobil

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar GTX 980 4GB MSI Gaming serisi kart aldım. Arkadaşımda MSI GTX 1060 6GB Gaming modeli var. Bu arada işlemci ve RAM aynı ayarda oyunlarda test ettim. Bendeki GTX 980 genelde 5-10 FPS daha fazla veriyor. GTX 980 güç bakımından GTX 1060'dan bana daha iyi geldi. GTX 980 GTX 1060'a göre daha mı iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Benim için önemli olan performansı 8 farklı güncel oyunda test ettim. Hepsinde gtx 980 daha başarılı çıktı. Günümüz oyunlarında 4gb vram yeterli geliyor.

Kafa kafaya kartlar denebilir. Tabi şu an alınacaksa GTX 1060 daha güncel olduğu için mantıklı ama siz arkadaşınızla karşılaştırmayı sormuşsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Directx 12'de 1060 daha iyi.
Rise tomb Raider DX 12 de fazla FPS aldım. Battlefield 1 DX 12 fazla FPS verdi. Bence kağıt üstündeki gibi DX12 performansı yok.
Kafa kafaya kartlar denebilir. Tabi şu an alınacaksa GTX 1060 daha güncel olduğu için mantıklı ama siz arkadaşınızla karşılaştırmayı sormuşsunuz.

Ben arkadaşım ile test ettim. Kendim oyundaki FPS değerlerini aldım. Hatta bazı oyunlarda benchmark skorlarını da aldım. Aynı demeyi arkadaşımın kasasında yaptım. Bana göre GTX 1060 parasını pek hakketmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben arkadaşım ile test ettim. Kendim oyundaki FPS değerlerini aldım. Hatta bazı oyunlarda benchmark skorlarını da aldım. Aynı demeyi arkadaşımın kasasında yaptım. Bana göre GTX 1060 parasını pek hak etmiyor.
Şu an hak etmiyor çünkü madencilikten dolayı fiyatlar dolar bazında da epey yükseldi. Üstüne kurdaki yükselmeyi düşünürsek evet şu an hiçbir kart fiyatını hak etmiyor ancak yapılacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı