GTX 980 vs GTX 970

Bu arkadaş fury x içinde "sapphire modeli bu almam diyeceği için söyledim". Orada da sapphire almam der.
Rica etsem 4000TL'lik bi sistem toplar mısın bana istediğin marka istediğin modeller ile... Sizler kadar bilgi sahibi olsam zaten konu açmam burada. AMD ve Sapphire ile ilgili bir çok şikayet olduğunu biliyorum. Bu geçmişte idi, aklımda böyle yer edindi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi ekran kartını almak istiyorsan alabilirsin. Ben sadece AMD'den korkulacak bir durum olmadığını belirtmek isterim. Sapphire firması içinde aynı durumlar geçerli. Nvidia hayranıysan Nvidia ekran kartı alabilirsin.

Rica etsem 4000tl lik bi sistem toplarmısın bana istediğin marka istediğin modeller ile..Sizler kadar bilgi sahibi olsam zaten konu açmam burada. AMD ve Sapphire ile ilgili bir çok şikayet olduğunu biliyorum. Bu geçmişte idi, aklımda böyle yer edindi..
Dostum ben 10 sene önce hazır PC Casper aldım ATI radeon 3450 vardı. Şu an resmi sitesinden sürücüyü indiremiyorsun düşün o kadar eski. 10 sene sonra Mavi çizgiler çıktı ekran kartı artık bitti yani görevini yaptı zaten "haklı" dedim yani normal PC'nin ömrü 5 senedir ben 10 sene kullandım. AMD satın aldı falan bunları da geçin ATI grupu Radeon bölümünde ve sadece bir kişi çıktı oradan o da qualcomm'a geçti. Senin yapacağın şey sadece Fury alman olay bu sistem önermeme gerek yok zaten neden Fury diyorum çünkü HBM belleğe geçtik artık. Sınıra geldik GDDR5'de. Yayın yapacaksın yüksek bant genişliği bu kartta var. GTX 980 iyi bir kart ona lafım yok da eski bir kart, AMD'nin sürücüleri kötü olmasına rağmen aynı fiyatla yarışıyor ve onu 2k'da geçiyorsa güvenirlik arama. 2. sisteme Fury alacaksın bitecek çok güvenmiyorsan Asus al ne diyeyim onun teknik servisiyle ben uğraşmayacağım :D.

Ben ısrar etmedim zaten sapphire e kötü dedi liste verdim eline olay bu. GTX 980 alabilirsin dedim zaten hiç zorlamaya gerek yok bende almadığım üründen bahsediyorum sapphire ama listelerde ne kadar doğru çıkmasa da yabancı forumlarda da benim açtığım konuda da sapphire iyi dendi. Alacağım yakın zamanda Fury x alacağım bende. Şu an burada @JaroxJamaica moderatörü benim konuda da sapphire dedi yani beni geç, moderatör de söyledi fury alın diye. Yani nvidia gelip "amd alın" mı desin ne bekliyorsun yani :D.

Ben ısrar etmedim zaten sapphire e kötü dedi liste verdim eline olay bu. GTX 980 alabilirsin dedim zaten hiç zorlamaya gerek yok bende almadığım üründen bahsediyorum sapphire ama listelerde ne kadar doğru çıkmasa da yabancı forumlarda da benim açtığım konuda da sapphire iyi dendi. Alacağım yakın zamanda Fury x alacağım bende. Şu an burada @JaroxJamaica moderatörü benim konuda da sapphire dedi yani beni geç, moderatör de söyledi fury alın diye. Yani nvidia gelip "amd alın" mı desin ne bekliyorsun yani :D.

AMD R9 Fury Vs. GTX 980 Best $500 to $600 Graphics Card
Referans GTX 980 ile R9 fury karşılaştırması OC ile çoğu oyunda 2k da fazla veya eşit performans veriyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı