GTX 980 vs GTX1050 Ti

Mertcan Mete

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Acer Predator G9 vs Lenovo Legion Y520 arasındayım.

Aralarında 1000 lira bir fiyat farkı var, Acer İ7 6700HQ Gtx 980, Lenovo İ7 7700HQ Gtx 1050ti kullanıyor. Ekran kartını ele aldığınızda hangi laptopu seçerdiniz? Nedenleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. Lütfen iki laptop arasında değerlendirme yapınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü olarak baktığımızda GTX 980 bariz olarak daha üstün bir karttır. Ama 1000 TL fark sizin bütçenize ve kararınıza bağlıdır.Yeni nesil olarak GTX 1060 olan dizüstü bilgisayarlara bakabilirsiniz.

Sadece bu ikisi arasından ise ben 980'li olanı tercih ederdim ama bildiğim kadarı ile 980'i tam olarak barındıran tüketici kesimi diz üstü bilgisayarı bulunmamakta. 980M'dir o yani. :D
Mediamarkt'ın yalancısıyım Bu arada sanırım 1050ti modelini kaldırmış mağaza lenovo'nun

GTX 980 modelli mi yoksa GTX 980M mi? Bana kalırsa artık 900 serisi modeller alınmaz. İçinde GTX 1060 bulunan modellere yönelmenizi öneririm.

Masaüstü olarak baktığımızda GTX 980 bariz olarak daha üstün bir karttır. Ama 1000 TL fark sizin bütçenize ve kararınıza bağlıdır.Yeni nesil olarak GTX 1060 olan dizüstü bilgisayarlara bakabilirsiniz.
Dizüstü performans açısından değerlendiriyoru masaüstü düşünmüyorum. Demek istediğim 980 ile 1050ti arasında ne kadar bir fark vardır. Dizüstünde.

Dosya Ekleri

• IMG_1234.PNG
    IMG_1234.PNG
    91,6 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_1234.PNG
    IMG_1234.PNG
    91,6 KB · Görüntüleme: 134
980M'dir o. GPUBoss sonuçlarına göre 980'i daha iyi buldum. Ancak pek fark yok gibi arasında.
Peki bilgisayar tasarım donanım olarak baktığınızda Acer Predator G9 mu yoksa Lenovo Legion Y520 mi? Lenovonun 7. Nesil artısı ve 2400 mhz bellek hızı artısı var. Daha doğrusu tamamen kendimi Lenovoya odaklamış durumdayım zarif ve malzeme kalitesi olan bir laptop klavyesi çok hoş, acer ı ise son zamanlarda farkettim aradaki fiyat farkına değer mi diye düşünüyorum 980 ile nesil farkından dolayı 1050ti diye.

Peki bilgisayar tasarım donanım olarak baktığınızda Acer Predator G9 mu yoksa Lenovo Legion Y520 mi? Lenovonun 7. Nesil artısı ve 2400 mhz bellek hızı artısı var. Daha doğrusu tamamen kendimi Lenovoya odaklamış durumdayım zarif ve malzeme kalitesi olan bir laptop klavyesi çok hoş, acer ı ise son zamanlarda farkettim aradaki fiyat farkına değer mi diye düşünüyorum 980 ile nesil farkından dolayı 1050ti diye.
Bakmamıştım laptoplara şimdi baktım da hocam arada 3000 TL fark var. Ayrıca bu fiyata muhteşem masaüstü toplanır ayrıca farklı laptop tavsiyeleri de verebiliriz. Eğer bu ikisi arasında ise tercihim Lenovo olurdu.

Bakmamıştım laptoplara şimdi baktım da hocam arada 3000 TL fark var. Ayrıca bu fiyata muhteşem masaüstü toplanır ayrıca farklı laptop tavsiyeleri de verebiliriz. Eğer bu ikisi arasında ise tercihim Lenovo olurdu.
3000 tl fark ? Siz 17 inçlil versiyona baktınız herhalde. Notebook almak zorundayım okulumda ihtiyacım var. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı