GTX 980 vs RX 480

selam kusura kalmayın işten güçten giremedim evet fps değerlerine baktım bence aynı ama ben gta 5 filan oynamıyorum,world of wartanks,world of warships gibi online oyunlara giriyorum belki ondan fark yoktur ama dediğim gibi şimdiki aklım olsa gtx 1070 almazdım,zaten bugün 21 gün kullandığım ekran kartını satışa koydum boş boş duracağına bari birinin işine yarasın

selam kusura kalmayın işten güçten giremedim evet fps değerlerine baktım bence aynı ama ben gta 5 filan oynamıyorum,world of wartanks,world of warships gibi online oyunlara giriyorum belki ondan fark yoktur ama dediğim gibi şimdiki aklım olsa gtx 1070 almazdım,zaten bugün 21 gün kullandığım ekran kartını satışa koydum boş boş duracağına bari birinin işine yarasın
Dostum iyi misin... :) rx 470, gtx 1060'a bile eşdeğer bir kart değil ne gtx 1070'inden bahsediyorsun.

Başlığı açan arkadaşa da tavsiyem gtx 980 yerine gtx 1060'ı kıyaslamaya koymanız. Peformans olarak aşağı yukarı aynı kartlar ama 1060 daha yeni ve ucuz.

1060 vs 480'de de oyundan oyuna değişiyor performanslar. Hangisi daha ucuzsa onu alabilirsin.

evet iyiyim !!! benim yazdıklarımı nasıl okudunda nasıl anladın bilmiyorum ama oynadığım oyunları yazdım okuduğuna dikkat et,her ekran kartı her değişik oyunda farklı performans verir,youtubede video izleyipte yorum yapmayı bırakın artık,zaten bizim milletin sorunu bilgi sağibi olmadan fikir sahibi olması !!!

evet iyiyim !!! benim yazdıklarımı nasıl okudunda nasıl anladın bilmiyorum ama oynadığım oyunları yazdım okuduğuna dikkat et,her ekran kartı her değişik oyunda farklı performans verir,youtubede video izleyipte yorum yapmayı bırakın artık,zaten bizim milletin sorunu bilgi sağibi olmadan fikir sahibi olması !!!
GTX 1080 kullanıyorum, ne youtube videosundan bahsediyorsun? Senin oynadığın çok sistem istemeyen oyunlarda oturup 60 fps'ye kilitlersen fark olmayabilir, evet. İki kart arasında fark yok çünkü ben bunları oynuyorum demendeki mantık sıfır. GTA 5'te, BF1'de, Division'da, Rainbow 6 Siege'de falan dene de gör farkı o zaman.

1070'le 1060 arasında bile 15-20 fps civarı fark var. 1060'dan kötü olan rx 470'e 1070'den farkı yok diyorsun, komik duruma düşüyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş ben susuyorum artık,dediğim gibi nerenizle okuyup nerenizle anlıyorsunuz şaşırıyorum,diyorumki her kart her oyunda farklı fps verir diyorum,benim oynadığım oyunları yazdım hala saçma yazanlar var,neyse sizlere hoş sohbetler,ben bu konuyu kendimce kapatıyorum.

GTX 980 çoğu oyunda iyi performans veren bir kart.Fakat güç tüketimi,bellek hızı ve güncel olması nedeniyle RX 480 bir adım daha önde. RX 480 almalısın.:like:

Arkadaş ben susuyorum artık,dediğim gibi nerenizle okuyup nerenizle anlıyorsunuz şaşırıyorum,diyorumki her kart her oyunda farklı fps verir diyorum,benim oynadığım oyunları yazdım hala saçma yazanlar var,neyse sizlere hoş sohbetler,ben bu konuyu kendimce kapatıyorum.

Bunu alın, alın bunu burdan... :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı