GTX 980M vs GTX970M

• Konuyu başlatan GameR07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.007
G

GameR07

Ziyaretçi
Soracağım soru aslında şu:
GTX980M Kaç sene beni yüksek ayarlarda oyun oynatarak götürür?
GTX970M Kaç sene beni yüksek ayarlarda oyun oynatarak götürür?
Bir de 970M 192 bit'e sahip
980M 256 bit'e sahip bu bit farkı çok etkili olur mu ?

Ne kadar goturecegine dair net bir bilgi kimse veremez ama kardesimin bilgisayarinda 870m var, buyukce bir oyun arsivi var titanfall, watchdogs vs. hicbir oyunda ayar kistigini gormedim.
970M ust model, 870m bu kadar tatminkarsa 970m yeterli gelecektir diye dusunuyorum.

Ne kadar goturecegine dair net bir bilgi kimse veremez ama kardesimin bilgisayarinda 870m var, buyukce bir oyun arsivi var titanfall, watchdogs vs. hicbir oyunda ayar kistigini gormedim.
970M ust model, 870m bu kadar tatminkarsa 970m yeterli gelecektir diye dusunuyorum.
Kaç senedir yüksek ayarlarda oynuyor kardeşin bu oyunları ?

980m müthiş bir kart. Önüne ne atsam çiğneyip geçiyor. 980m nerdeyse masaüstü gtx 780 performansı veriyor. Bütçeniz varsa düşünmeden 980m alın.

Kardeşim bütçen yeterli ise GTX980m al derim ama pek çok fark olmaz GTX970m arasında. Yıl olarak ise 3-7 yıl götürür ikiside tabi kullanımıda bağlı bu artablilirde azalabilirde ;)

Kardeşim benim gtx 970m ekran kartım var ve gayette güzel
3 senedir ultra da oynuyorum bütün oyunları ne gerek var gtx 980m e gtx 980m sadece 3-5 fps fazla verir paranı3-5 fps için saçma

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı