GTX 980ti 6700K sistem donma sorunu

towtie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayarı açıyorum oyuna giriyorum buraya kadar bir sıkıntı yok. oyun içinde donma kasma falan yok. Problem oyunu kapattıktan sonra başlıyor, oyunu kapattıktan 15,40 dk sonra bir anda ekran donuyor mouse hareket etmiyor ekranda ne görüntü varsa öyle kalıyor. Youtube,twitch izlerken donuyor mesela yada başka bir oyuna geçiş yaptığım zaman. Ben güç tuşuna basıp kapatmadan kapanmıyor(bilgisayarı kapattıktan sonra tuhaf bir şekilde klavye hala elektrik almaya devam ediyor.)

Olay görüntüleyicisinden sorunlara bakıyorum KERNELPOWER hatası görünüyor. ( daha önce de ”Ekran sürücüsü başlatılamadı; yerine Microsoft Temel Görüntü Sürücüsü kullanılıyor” hatası alıyordum ama artık bu hata geçti)

Bütün ısıları ölçtüm hepsi normal ekran kartı vb.

Sorularınızı ve cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Özellikler
GPU: MSI GTX 980ti
CPU: Intel 6700K (h80i sıvı soğutma var)
RAM: Gskill 16GB (HZ hatırlamıyorum)
PSU: Corsair kasa ile beraber vardı 650W 80plus.
Anakart: MSI Gaming M5 Z170 A

(Bu arada üç bilgisayar değiştirdim ilk bilgisayarım kendi kendine kapanıyordu
İkinci bilgisayarımda da aynı sorun vardı tuhaf bir şekilde bu durum bana evin elektriğinde bir sorun mu var diye düşündürmedi değil.)

Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayarı açıyorum oyuna giriyorum buraya kadar bir sıkıntı yok. oyun içinde donma kasma falan yok. Problem oyunu kapattıktan sonra başlıyor, oyunu kapattıktan 15,40 dk sonra bir anda ekran donuyor mouse hareket etmiyor ekranda ne görüntü varsa öyle kalıyor. Youtube,twitch izlerken donuyor mesela yada başka bir oyuna geçiş yaptığım zaman. Ben güç tuşuna basıp kapatmadan kapanmıyor(bilgisayarı kapattıktan sonra tuhaf bir şekilde klavye hala elektrik almaya devam ediyor.)

Olay görüntüleyicisinden sorunlara bakıyorum KERNELPOWER hatası görünüyor. ( daha önce de ”Ekran sürücüsü başlatılamadı; yerine Microsoft Temel Görüntü Sürücüsü kullanılıyor” hatası alıyordum ama artık bu hata geçti)

Bütün ısıları ölçtüm hepsi normal ekran kartı vb.

Sorularınızı ve cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Özellikler
GPU: MSI GTX 980ti
CPU: Intel 6700K (h80i sıvı soğutma var)
RAM: Gskill 16GB (HZ hatırlamıyorum)
PSU: Corsair kasa ile beraber vardı 650W 80plus.
Anakart: MSI Gaming M5 Z170 A

(Bu arada üç bilgisayar değiştirdim ilk bilgisayarım kendi kendine kapanıyordu
İkinci bilgisayarımda da aynı sorun vardı tuhaf bir şekilde bu durum bana evin elektriğinde bir sorun mu var diye düşündürmedi değil.)
[/QUO

Ekran kartinin veya islemcinin isinma sorunu varsa temizleyip termal magcunu degistirin olmassa driver guncelleyin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı