GTX 980Tİ Gta 5 Kullanıcı Performans Testi

volkanFB

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
Hazırladığım videoda GTX980TI GTA5 performans testi yaptım. Technopat ailesine ve sizlere çok teşekkür ederim. Bazı sorunlarım ve sorularım var sizler ve yardımcı olursanız minnettar olurum. Oyunu belleklere fazla yük bindirdiğini düşünüyorum. Diğer sorunum ise bilgisayarı overclock moduna aldığımda oyun içinde ve oyun dışında sisteme yük biniyor performans artışı olmadığı gibi düşüş oldugunu gözlemledim.

Sistemim
➤MOTHERBOARD ➠ MSI Z170A GAMING M7 1151
➤GPU ➠ MSI GTX 980Ti GAMING 6GB
➤CPU ➠ INTEL i7 6700K
➤RAM ➠ Corsair Vengeance 16GB(2x8) DDR4 3200Mhz
➤SSD ➠ Samsung 850 Evo 250GB (540-520)
➤HDD ➠ Seagate 3.5 Barracuda Sata 1TB 64MB 7200Rpm
➤CASE ➠ Gigabyte Sumo Y 700W(Cougar)
➤COOLING ➠ Corsair Hydro Series H80i GT Liquid Cooling
➤MONITOR ➠ BenQ 24' XL2411Z 1ms/144hz Full Hd Gaming Led
➤KEYBOARD ➠ Asus Echelon Cherry MX Mechanical Gaming
➤MOUSE ➠ Logitech G502 Gaming
➤MOUSEPAD ➠ Razer Goliathus Mat Speed Edition
➤HEADSET ➠ Logitech G230
@Recep Baltaş @Ali Güngör @JaroxJamaica
Malesef video kalitesini youtube düşürmüş arkadaşlar bunun için özür dilerim :(
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
OC Moduna aldığınızda ekran kartını yine sessiz modda mı bırakıyorsunuz?

GTA 5 sistem belleğinden de etkilenir performans olarak ancak ana odak yine de bellek değil.

Bilgisayarı OC moduna aldıktan sonra bir de Prime95 testi yapmalısınız. İstikrarlı çalışmıyorsa yaptığınız ayarlarda kısmanız daha iyi olacaktır.

144 Hz monitörde MSAA kapalı diğer ayarlar en yüksekte oynarsanız deneyiminiz daha iyi olacaktır.

Ali abiye ilaveten;
O.C'li ve O.C'siz sıcaklık testlerini paylaşman mümkün mü?
Oyun HDD'e kurulu ise kaplama yüklenmelerinde çok nadir bile olsa takılmalar yaşayabilirsin. Görev yöneticisinden performansa gel ve oradan oyunun yüklü olduğu HDD'e tıkla. Oyunu oyna ve takıldığını gördüğün yerde HDD ekranının resmini bizimle paylaş.

OC Moduna aldığınızda ekran kartını yine sessiz modda mı bırakıyorsunuz?

GTA 5 sistem belleğinden de etkilenir performans olarak ancak ana odak yine de bellek değil.

Bilgisayarı OC moduna aldıktan sonra bir de Prime95 testi yapmalısınız. İstikrarlı çalışmıyorsa yaptığınız ayarlarda kısmanız daha iyi olacaktır.

144 Hz monitörde MSAA kapalı diğer ayarlar en yüksekte oynarsanız deneyiminiz daha iyi olacaktır.
@Ali Güngör Bey video ile cevap vermeye çalıştım :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ali abiye ilaveten;
O.C'li ve O.C'siz sıcaklık testlerini paylaşman mümkün mü?
Oyun HDD'e kurulu ise kaplama yüklenmelerinde çok nadir bile olsa takılmalar yaşayabilirsin. Görev yöneticisinden performansa gel ve oradan oyunun yüklü olduğu HDD'e tıkla. Oyunu oyna ve takıldığını gördüğün yerde HDD ekranının resmini bizimle paylaş.
Oyun SSD'e kurulu
OC'siz 66-70 derece arasında OC işlemini sanırm beceremediğim için testinide yapmadım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı