GTX 980Ti için PSU Önerisi

CORSAIR CP-9020015-EU CX750 v2 Serisi 750W 80+ BRONZE Güç kaynağı - inventus

Bak burda daha ucuz ama önermem o PSU'yu cızırtı yapıyor daha evvel kullandım.

Ben 2 senedir kullanıyorum öyle bir sıkıntısı yok. Ayrıca sizin önerdinizden tek farkı güç verimliligi ve modüler olmaması ve 100 watt verdiği performas aynıdır. O fiyat farkı olması için yeterlidir ki Corsair bu konuda en iyisi. Lütfen ürün üstündeki bilgileri okuyunuz. Bence biraz daha araştırın.

Ayrıca sende çızırtı yapması fanının kirlenmesinden dolayı temiz kullanmış olsaydın böyle olmazdı. 800 TL Power' ide temizlemezsen oda çızırtı yapcaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2 senedir kullanıyorum öyle bir sıkıntısı yok. Ayrıca sizin önerdinizden tek farkı güç verimliligi ve modüler olmaması ve 100 watt verdiği performas aynıdır. O fiyat farkı olması için yeterlidir ki Corsair bu konuda en iyisi. Lütfen ürün üstündeki bilgileri okuyunuz. Bence biraz daha araştırın.

Ayrıca sende çızırtı yapması fanının kirlenmesinden dolayı temiz kullanmış olsaydın böyle olmazdı. 800 TL Power' ide temizlemezsen oda çızırtı yapcaktır.

Uzun uzun tartışmıycağım seninle Corsair kalitelidir bunda senle hemfikirim fakat en iyisi Seasonic'tir. CX sürümlü modelleri sıkıntılı bir tek ben değil çoğu yaşamış aynı problemi fanın kirliliğinden bahsetmişsin yahu 1 hafta kullandım topu topu sonra sistemi komple iade ettim. Araştırmaktan bahsetmişsinde ben zaten uzun uzadıya araştırarak tüm olumsuz yorumlara karşın uygun fiyatı yüzünden risk alarak o PSU'yu almıştım. Neyse bu kadar yeterli.

Uzun uzun tartışmıycağım seninle Corsair kalitelidir bunda senle hemfikirim fakat en iyisi Seasonic'tir. CX sürümlü modelleri sıkıntılı bir tek ben değil çoğu yaşamış aynı problemi fanın kirliliğinden bahsetmişsin yahu 1 hafta kullandım topu topu sonra sistemi komple iade ettim. Araştırmaktan bahsetmişsinde ben zaten uzun uzadıya araştırarak tüm olumsuz yorumlara karşın uygun fiyatı yüzünden risk alarak o PSU'yu almıştım. Neyse bu kadar yeterli.

Öncelikle yorumuma yorum yaptını cevap verdim; veriyorum.

Bilginiz olmadığını söyle anlatayım;
Önermiş olduğunuz ürün 550 TL ve 377 TL' lik bir ürüne ucuz diyorsunuz. Bir bakalım hangi ürün daha ucuzmuş;

Sizin önerinizi değerlendiriyorum;

Sizin önerizde: 850 watt, Modüler, Gold özellikleri bulunmakta ve Toplamda 845 watt vermekte.
Sizin Öneriniz: High Power ASTRO GD 850W 80+ Gold Tam Modüler 556 TL

Şimdi aynı özelliklerdeki Corsair ürününe bakalım;

Benim Önerim: Corsair Platinium HX850i 850W 80+ Power Supply Toplamda: 850 Watt 800 TL
Benim 2. Önerim: Corsair RM850 850W Tam Modüler 80+ Gold Power Supply Toplamda: 850 watt 709 TL

--------------------------------------------------------

Benim önermiş olduğum üründeki ürünle aynı özelliklerdeki ürünün fiyatıda yine daha ucuz.
Corsair 750 watt 377 TL & High Power 750W 276 TL

Benim ucuz ürün öneridiğimi belirtmişsiniz ama ucuz ürün öneren malesef sizsiniz.
Hem bilginiz yok hemde üstünde diretiyorsunuz.

Sanırım konu kapandı. :)

Öncelikle yorumuma yorum yaptını cevap verdim; veriyorum.

Bilginiz olmadığını söyle anlatayım;
Önermiş olduğunuz ürün 550 TL ve 377 TL' lik bir ürüne ucuz diyorsunuz. Bir bakalım hangi ürün daha ucuzmuş;

Sizin önerinizi değerlendiriyorum;

Sizin önerizde: 850 watt, Modüler, Gold özellikleri bulunmakta ve Toplamda 845 watt vermekte.
Sizin Öneriniz: High Power ASTRO GD 850W 80+ Gold Tam Modüler 556 TL

Şimdi aynı özelliklerdeki Corsair ürününe bakalım;

Benim Önerim: Corsair Platinium HX850i 850W 80+ Power Supply Toplamda: 850 Watt 800 TL
Benim 2. Önerim: Corsair RM850 850W Tam Modüler 80+ Gold Power Supply Toplamda: 850 watt 709 TL

--------------------------------------------------------

Benim önermiş olduğum üründeki ürünle aynı özelliklerdeki ürünün fiyatıda yine daha ucuz.
Corsair 750 watt 377 TL & High Power 750W 276 TL

Benim ucuz ürün öneridiğimi belirtmişsiniz ama ucuz ürün öneren malesef sizsiniz.
Hem bilginiz yok hemde üstünde diretiyorsunuz.

Sanırım konu kapandı. :)

Tamam kardeşim sen haklısın. :) Bir markanın bütün ürünleri aynı kalitededir ben olayı yanlış anlamışım. :D Aynı markanın bazı ürünleri gerektiğinden pahalı bazısınında gerektiğinden ucuz olması malzeme kalitesiyle alakalı değilmiş. :D Yazdığım önceki tüm yorumları yazmadım varsayıyorum ufkum senin sayende daha fazla açıldı. :D Konu senin açından kapandı diyosunda ben hiç başlamadım sayıyorum. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı