GTX 980Tİ PSU Önerisi

Ürün elime ulaştı arkadaşlar. Sadece ödediğim dekontu geç attığım için 1 gün gecikmeli geldi.

Ürün güzel paketlenmiş. Bir sıkıntı yok çalışıyor. Devlet kurumunda çalışıyorum bilgisayar mühendislerine kontrol etmeleri için verdim bi sıkıntı yok gayet güzel PSU dediler.

ASUS_Z00LD cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Hayırlı olsun. Bilgisayar mühendisleri PSU'nun neresine baktılar da iyi olduğuna karar verdiler merak ettim. Sonuçta ne olursa olsun kaç W verebildiğini ve ne kadar süre ısınmadan dalgalanmadan verebildiğini, verdiği gücün stabilliğini kontrol etmedikçe her 400W+ güç kaynağı 1070'li sistemi bile çalıştırır.

EVGA PSU'ları güzeldir ama bir sıkıntı çıkarmaz. Uzun süreler evi ya da daha kötüsü ekran kartını falan yakmadan kullanırsınız umarım. :)

Valla ben pek anlamıyorum ama bilgili olduklarına inandığım insanlar. Kurumdaki bilgisayarlar kamera sistemleri felan hep onlardan soruluyor. Sistemimde test ettiler. oyun açıp oynadılar. Yük altında sistem 370W. İle 400 arası güç çekiyormuş.

ASUS_Z00LD cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Hayırlı olsun. Bilgisayar mühendisleri PSU'nun neresine baktılar da iyi olduğuna karar verdiler merak ettim. Sonuçta ne olursa olsun kaç W verebildiğini ve ne kadar süre ısınmadan dalgalanmadan verebildiğini, verdiği gücün stabilliğini kontrol etmedikçe her 400W+ güç kaynağı 1070'li sistemi bile çalıştırır.

EVGA PSU'ları güzeldir ama bir sıkıntı çıkarmaz. Uzun süreler evi ya da daha kötüsü ekran kartını falan yakmadan kullanırsınız umarım. :)
Doğru kardeş bir oyuncu için ekran kartını yakmak evi yakmaktan daha kötü. [emoji3] [emoji1]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı