GTX 980TI ve GTX 970 aynı anda çalışır mı?

Minsnicterb

Megapat
MSI GTX 970 G-4G kullanıyorum. Doğum günümde MSI GTX 980 Ti hediye geldi bu iki ekran kartını beraber bağlayıp kullansam ne gibi eksileri, ne gibi artıları olur?

MSI GTX 970 G-4G satsam mı diyede düşünüyorum. Ama kıyamıyorum. :) 2. el piyasası nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sli yapabilirsin :).

İnsanları lütfen yanlış bilgilendirmeyin. Bir daha görürsem sizi reportlamak zorunda kalacağım. Aynı model, aynı MHz değerlerinde olmadığı sürece SLI veya CrossFire verim vermez. Bu iki kart birlikte düzgün çalışmaz. 970'i satın ve 980 Ti ile devam edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanları lütfen yanlış bilgilendirmeyin.. Bir daha görürsem sizi reportlamak zorunda kalacağım. Aynı model, aynı mhz değerlerinde olmadığı sürece SLI veya CrossFire verim vermez. Bu iki kart birlikte düzgün çalışmaz. 970'i satın ve 980 Ti ile devam edin.

Bir an yeni bir teknoloji çıktı zannettim arkadaşın nickide Nvidia olunca. Bu arada aynı model örneğin GTX 970 farklı marka ve farklı hızlarla sli yapılabiliyor. İki kartta frekansı düşük olan kartın frekans değerinde çalışıyor.

Bir an yeni bir teknoloji çıktı zannettim arkadaşın nickide Nvidia olunca. Bu arada aynı model örneğin GTX 970 farklı marka ve farklı hızlarla sli yapılabiliyor. İki kartta frekansı düşük olan kartın frekans değerinde çalışıyor.

Hayır hayır biliyorum bunu. Ben verim vermez dedim. Aynı marka, aynı mhz değerleri (farklı markada olabilir ama sağlıklısı birebir aynı olması) en iyi performansı ve verimi verir anlamında söyledim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı